Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

ChemTrailorFucker

#135 Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 20:58

#125: Chem Trailor - Re: Re: Chemtrail-Contrail

Figyelj Bin Laden, nagyon szépen leirtad ezeket a dolgokat... de itt senki nem beszélt radartechnikát kijátszó szuper lopakodó gépekről, ezek katonai gépek és pontosan tudják a NATOnál és ENSZnél hogy ezek hol repülnek és mit csinálnak...  Olyan hogy Magyar szuverén légtér már nem létezik! Csak simán hazudnak mint mindig... Az ilyen primitiv kis korlátolt pöcsök mint te meg megeszik, minden elismerésem ha csak eddig sikerült eljutni...! ;)

Válaszok

kérdező

#136 Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 21:00:14

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-08 21:02:04

Chem Trailor

#144 Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 21:12:48

#135: ChemTrailorFucker - Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

Gratulálok! Kíválóan tájékozott vagy és kultúráltam kommunikálsz! Ez már valami, na ezért nem veszi komolyan a hülyeségeidet a legtöbb gondolkodó ember. Információtartalmú választ nem írsz, de rögtön elkuldesz annélkül, hogy végig gondolnád amit írtam. A megszólítást külön köszönöm te emberi hulladék! Nézd meg a kettőnk nyitó hozzászólását, apró stílusbeli különbség figyelhető meg. Úgy döntöttem lesüllyedek a szintedre és írok neked egy hasonló választ, tessék!  A légtérfelhasználásról egyébként lila gőzöd nincs, a rádiófrekvenciák is nyilvánosak, hallgasd a forgalmat tetszőleges frekvenciákon vagy amit akarsz, de süt rólad a tájékozatlanság és ez az amitől ökölbe szorul az arcom, hogy időt és energiát nem kímélve leírok valamit aminek még köze is van a fizikához és a repüléshez, erre a hozzád hasonlók elintézik ennyivel, ahelyett, hogy a csökött agyukkal gondolkodnának vagy utánnanéznének normálisan valaminek esetleg bemenjenek egy könyvtárba és kivegyenek egy fizikakönyvet vagy felhívnák a légiirányítást(nyilvános szám) és érdeklődnének. Tudod mit, ne hívd fel a légiirányítást mert csak elcseszed az ügyeletes napját a degeneráltságoddal. Tudom, mennyek az anyámba ,,fizetett firkász/zsidóbérenc" vagyok, ezt már hallottam máshol is.

Nyugodtan törölhető egyébként, mert nem viszi előre a témát.(de az övé is felesleges)