Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Chem Trailor

#402 Re: Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

2013-12-10 19:31

#399: Gábor Oberle - Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

Köszönöm a terjedelmes választ és hogy időt szakítottál rám és ezeket kigyűjtötted. A felhőképződést azért ,,kevertem" bele a témába, mert racionalizálni próbálom a chemtrail hatását az alacsony légkörre, de mint az eszmefuttatásomból kiderül, nem nagyon lehet kapcsolatba hozni. A kondenzcsík keletkezésének feltételei kicsit sántítanak, ezt leírtam még valahol a korábbi oldalak valamelyikén. Ha a napfényt olyan mértékben elfedné a chemtrail által keltett ,,alu vagy akármilyen függöny" , hogy D vitamin hiányt okozhasson akkor nem lenne nappal, beköszöntene a jégkorszak és így mint ahogy írtad nem működnénke a napelemek, de a fotoszintézis sem, így mindenki meghalna. A HAARP működéséről írhatnál ha van rá időd, szívesen olvasom, mert okulok és okultam a kommentjeidből, mert legalább megismerem a másik tábor elméleti hátterét és az elmélet alapjait.
Szép estét!

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#403 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

2013-12-10 19:46:03

#402: Chem Trailor - Re: Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

Én a HAARP-pal annyit nem foglalkoztam, de ők nálam sokkal jobban elmondják neked a dolgot -> http://www.youtube.com/watch?v=WKnpkR7JhEI

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#404 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

2013-12-10 21:05:09

#402: Chem Trailor - Re: Re: Re: Re: Re: Trollok eszetlensége 2.

"Ha a napfényt olyan mértékben elfedné a chemtrail által keltett ,,alu vagy akármilyen függöny" , hogy D vitamin hiányt okozhasson akkor nem lenne nappal, beköszöntene a jégkorszak és így mint ahogy írtad nem működnénke a napelemek, de a fotoszintézis sem, így mindenki meghalna." - A napfény csökkentése valószínűleg az adott terület felhősítésével történik, azaz úgy változtatják meg az időjárást, hogy nagyrészt borús legyen az idő, így kevesebb napfény jut a területre és az ott élőkre.

Lehet, hogy van összefüggés?

1. http://centrumlab.hu/d-vitamin-van-uj-a-nap-alatt

2. http://index.hu/tudomany/2013/09/22/tizbol_kilenc_magyar_d-vitamin_hianyos/