Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

tf3868

#419

2013-12-11 09:00

A GM baktériumok egyik legfontosabb szerepe a gyógyászati hasznú emberi fehérjék tömegtermelése.[2] Emberi gént hordozó GM baktériumok állítják elő például azt az inzulint, amivel a cukorbetegség tüneteit kezelik.[3] Szintén GM baktériumokkal termeltetnek olyan véralvadási faktort, amellyel a vérzékenység tüneteit,[4], illetve olyan növekedési hormont, amellyel a növekedési zavarokat kezelik.[5][6] A baktériumok által termeltetett emberi fehérjék lényegesen biztonságosabbak, mint a korábbi készítmények, amelyek holttestekből kivont fehérjék voltak[7], és ezért AIDS, hepatitis C és Creutzfeldt–Jakob-szindróma fertőzés kockázatával jártak.[7][8]

A szájunkban élő Streptococcus mutans cukrot fogyaszt és olyan savat termel, amely fogszuvasodást okoz. A közelmúltban e baktérium olyan változatát hozták létre, amely sav helyett etanolt termel. Feltételezések szerint a a fogszuvasodás megelőzhető volna, ha szájunk természetes baktériumflóráját e GM baktériumokkal helyettesítenénk.
Ez is a népírtás része, hisz biztos nem így van, de valahogy nekem ez meggyőzőbb, mint az általad feltettek! Már a forrása is megbízhatóbb dolog. Amúgy egy szemét gyógyszergyárban ahol dolgozom..tam volt mikor visszahívtak terméket, sőt más gyárak is mert az a bizonyos Creutzfeldt-Jakob fertőzés veszélye fennállt! Ha a népírtás a cél nem lett volna egyszerűbb dolog szaporítani és terjeszteni? És le kellett nyelni ezt is, mint bevételt nem termelő kiadást, de mi egy szemét profitéhes népírtó bagázs vagyunk!

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#422 Re:

2013-12-11 09:10:17

#419: tf3868 -

"Amúgy egy szemét gyógyszergyárban ahol dolgozom..tam volt mikor visszahívtak terméket, sőt más gyárak is mert az a bizonyos Creutzfeldt-Jakob fertőzés veszélye fennállt! Ha a népírtás a cél nem lett volna egyszerűbb dolog szaporítani és terjeszteni?" - A chemtrail-lel MIND A NYOLC célt el tudják érni, míg egy nehezen kontrollálható fertőzés elterjesztésével nem hiszem, hogy átállnánk a GMO-ra vagy megakadályoznánk vele a napenergiai kutatások fejlesztését, és így tovább... (lásd a #413-as bejegyzést)