Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#452 Re:

2013-12-11 13:52

#444: kérdező -

"Ezek kicsit durva vádak nem gondolod? Ha ilyenekről tudsz és tudod is bizonyítani akkor ne ide kellene írnod, hanem az ügyészségre." - Mint már korábban említettem, az Egyesült Államokban indítottak már pert és vizsgálatot chemtrail ügyben. Ezzel kapcsolatosan lásd a #92-es bejegyzésemet.
Ha itt egy érdeklődést elutasítanak chemtrail ügyben, illetve egy országgyűlési képviselő (Korondi Miklós) megkeresésére repülőútvonalak és "legjobb tudomásunk szerint, nem" a válasz (a honvédelmi minisztertől), akkor szerinted az ügyészség fog ezzel foglalkozni?...  Ráadásul pont azért indult ez a petíció (amit számtalanszor figyelmen kívül hagytok!), hogy pontosan és tudományos módszerekkel kiderítsük, Magyarországon folyik-e ez a tevékenység és ha igen, az káros-e az emberekre és az élővilágra!

"Vietnam 50 éve volt, gondolod, hogy az akkori pilóták jó kedvvel tették?  Akkor háború volt, most nincs. Talán az akkori pilóta unatkoznak és azóta is permeteznek?" - A katonák parancsot teljesítenek. 50 éve és ma is. Ha voltál katona, ezt tudhatnád. Sajnos ez sokszor volt kibúvó is egyes katonai ügyészségi perekben szerte a világon!... Ami jelenleg neked a "békeidő"-t jelenti, az teljesen más a hadseregben, főleg egy folyamatos fenyegetettség alatt lévő hadsereg (USA) katonái számára! Hogy értsd: ŐK MINDENNAP A HÁBORÚRA KÉSZÜLNEK ÉS MINDENNAP HÁBORÚS GYAKORLATOKON VESZNEK RÉSZT, éles gyakorlat a mai napig folyik számukra számos országban a világon!... Béke csak neked van, a számítógép előtt...

Válaszok

kérdező

#456 Re: Re:

2013-12-11 14:02:30

#452: Gábor Oberle - Re:

Akkor szerinted ki fogja a vizsgálatot csinálni ami miatt ez  (teljesen nevetséges) peticíó van?

Kicsit álomvilágban élsz a katonasággal kapcsolatban.  A katona megtagadhat parancsot. De ahhoz alapos indok kell.

Mondjuk: -Bocsi, de nem fogok a saját népemet irtani, meg a családom, inkább lőjj fejbe!

Még mindig nem mondtad el melyik államban lövik le a helyszínen a parancsot megtagadókat?