Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

szkepti

#676 Re:

2013-12-11 20:23

#672: nevem senki -

Szeritem ez az egész chemtrail dolog csak egy szivatás, és akikről azt gondoljuk hogy hisznek benne, azok csak szórakoznak velünk és a markukba röhögnek a küzdelmünkön :/

Válaszok

Troll Hunter Nr. 1.

#682 Re: Re:

2013-12-11 20:26:01

#676: szkepti - Re:

"Ezek a magyarok a 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarításuk "betakarítását" is szó nélkül tűrték! Akkor indulhat nyugodtan a következő "tanker" repülő!" - mondta az Agy és a szivar hamuját lepöccintette a mahagóni padlóra...

nevem senki

#686 Re: Re:

2013-12-11 20:33:26

#676: szkepti - Re:

Erre már gondoltam, el is rejtettem álnéven egy méretes áltudományos balf@szságot kb 3oldallal arrébb és az álnevemet úgy illettem pár kommentel később: ,,Aki lábon kihordta az agyhalált azon nem lehet segíteni" és a conteosok kiálltak mellette! Nem számított, hogy kb érthetetlen maszlag volt, simán bekajálta troll hunter és elzavarta az anyázókat :D Én meg vinnyogva röhögtem (tudom, egy szemét vagyok és csak erre vagyok képes). Ha megtalálod az írást belehalsz a röhögésbe, ennyi baromságot ilyen rövid idő alatt még nem találtam ki, így az hülyeség/idő arány elég kedvező benne :D
Olvasd el és nyugodj békében! És bocsánat Akárki, hogy meg kellett kűzdened a másik ,,személyiségemmel"! :D Uh, azt hiszem bipoláris személyiségzavar kezd kialakulni nálam, de legalább a karakterek tudnak egymásról.