Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

szkepti

#676 Re:

2013-12-11 20:23

#672: nevem senki -

Szeritem ez az egész chemtrail dolog csak egy szivatás, és akikről azt gondoljuk hogy hisznek benne, azok csak szórakoznak velünk és a markukba röhögnek a küzdelmünkön :/

Troll Hunter Nr. 1.

#677 Re:

2013-12-11 20:24

#672: nevem senki -

szkeptikus???... Az Vágó istván, nem ti! A szkeptikusok magukkal is vitáznak, de ti nem! Ez lebuktat benneteket, hogy csak trollok vagytok! :D

Vendég

Babos kendő csak Piriken szokott lenni!! Ez TÉNY!!!
nevem senki

#679 Re: Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

#675: Troll Hunter Nr. 1. - Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

Nem egészen, olvass vissza, két esszét is találsz, Chem Trailor azt hiszem mindent megválaszolt, csak győzd megérteni és elolvasni. De ilyen imput rate-tel nem fűzök sok reményt a megvilágosulásodra.

akárki

#680 Re: Re:

2013-12-11 20:25

#677: Troll Hunter Nr. 1. - Re:

Bele buzulva Vágó Istvánba?

Vendég

#681 Re:

2013-12-11 20:25

#678: -

meg a Nagy Ferón

Troll Hunter Nr. 1.

#682 Re: Re:

2013-12-11 20:26

#676: szkepti - Re:

"Ezek a magyarok a 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarításuk "betakarítását" is szó nélkül tűrték! Akkor indulhat nyugodtan a következő "tanker" repülő!" - mondta az Agy és a szivar hamuját lepöccintette a mahagóni padlóra...

Gyurcsány Ferenc

#683 Re: Re:

2013-12-11 20:26

#677: Troll Hunter Nr. 1. - Re:

A Pistáról szálljatok már le!! Most én vagyok rajta..

Troll Hunter Nr. 1.

#684 Re: Re: Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

2013-12-11 20:29

#679: nevem senki - Re: Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

A zagyválás és hadoválás a felhők kialakulásának folyamatáról, amikor Gábor Oberle a kondenzcsík kialakulásának feltételeit kérdezte? Szerintem éppen akkor kelt fel ez a kem tré lor...

Troll Hunter Nr. 1.

#685 Re: Re: Re:

2013-12-11 20:31

#683: Gyurcsány Ferenc - Re: Re:

Na, majd ezt be lehet mutatni a cirkuszban is! Csak tessék, tessék! FOLYvást, FOLYvást! :D

nevem senki

#686 Re: Re:

2013-12-11 20:33

#676: szkepti - Re:

Erre már gondoltam, el is rejtettem álnéven egy méretes áltudományos balf@szságot kb 3oldallal arrébb és az álnevemet úgy illettem pár kommentel később: ,,Aki lábon kihordta az agyhalált azon nem lehet segíteni" és a conteosok kiálltak mellette! Nem számított, hogy kb érthetetlen maszlag volt, simán bekajálta troll hunter és elzavarta az anyázókat :D Én meg vinnyogva röhögtem (tudom, egy szemét vagyok és csak erre vagyok képes). Ha megtalálod az írást belehalsz a röhögésbe, ennyi baromságot ilyen rövid idő alatt még nem találtam ki, így az hülyeség/idő arány elég kedvező benne :D
Olvasd el és nyugodj békében! És bocsánat Akárki, hogy meg kellett kűzdened a másik ,,személyiségemmel"! :D Uh, azt hiszem bipoláris személyiségzavar kezd kialakulni nálam, de legalább a karakterek tudnak egymásról.

nevem senki

#687 Re: Re: Re: Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

2013-12-11 20:34

akárki

#688 Re: Re: Re:

2013-12-11 20:35

#686: nevem senki - Re: Re:

Mondtam, hogy hülye vagy...De jól meglettél védve :D

szkepti

#689 Re: Re: Re:

2013-12-11 20:36

#686: nevem senki - Re: Re:

olvastam, de nekem elég egyértelmú volt hogy nem konteós írta :)

Troll Hunter Nr. 1.

#690 Newbies

2013-12-11 20:36

Aki most tévedne ide, az ne meneküljön el egyből, mert ez nem a megszüntetett OPNI betegeiből összeállt szórakoztató társaság, hanem trollok érvelnek a chemtrail lehetetlensége ellen, míg a fővadász próbálja azt vitatni, hogy mi lenne má' a tudományos bizonyíték a chemtrail lehetetlensége mellett!
Troll Hunter Nr. 1.

#691 M

2013-12-11 20:38

#687: nevem senki - Re: Re: Re: Mindig tárgy? Mért nem fogalom? Vagy sceptitsysm?

Mi volt az? öreg vagyok én már a kereséshez... a protézisem is valahol az ágy alatt van most (több fogam van, mint 3...)

akárki

2013-12-11 20:38

Elég nehéz egy nem létező dolgot bizonyítani.
De a pilóták is jókat röhögnek rajta
nevem senki

#693 Re: Re: Re: Re:

2013-12-11 20:39

#688: akárki - Re: Re: Re:

Ezek után? Elismerem! :D Nem vagyok normális, de tudnom kellett, hogy megeszik e ezt a maszlagot és a kísérlet eredménye a vártnak megfelelően alakult, nem számít a bizonyítás, ha velük egy oldalon állsz ,,fel vagy véve" . Legalább a hasonló elmebajjal kűzdők tartsanak össze! :D

Vendég

2013-12-11 20:39

számomra az a kevésbé ijesztő gondolat, hogy akiket mi hívőknek hiszünk, azok tulajdonképp direkt szórakoznak velünk, mint az hogy komolyan gondolják
akárki

2013-12-11 20:40

Előkerestem:

Egyértelmű, hogy a HAARP hozta létre, nem tanultál légkörmetafizikát?? Az ionoszférát a haarp hullámmozgásba hozza és ez a transzverzális hullám interferenciaképet alkot a Napból kiinduló elektromágneses hullámokkal. Ahol a két hullám azonos fázisban találkozik ott úgy nevezett duzzadóhelyek alakulnak ki és az impulzusszerűen felgyülemlő energia miatt kicsapódik a légkörből a víz. Ahol ellentétes periódusban találkoznak a hullámok ott létre jön a teljes kioltás jelensége így itt nem csapódik ki a vízpára. Röviden ennyi, hogy miért jön létre ez a hullámos felhőzet, remélem érthető.
http://chemtrailsnz.files.wordpress.com/2013/02/cropped-cloud_pano_by_lectrichead.jpg
Troll Hunter Nr. 1.

#696 Re:

2013-12-11 20:40

#692: akárki -

gondolom azok, akiknek nincs tudomásuk róla, hogy mit permeteznek és miért...

nevem senki

#697 Re: M

2013-12-11 20:41

#691: Troll Hunter Nr. 1. - M

Parancsolj ha a kondenzcsíkosat keresed még mindig:
A chemtrailt ábrázoló képeknél az elméletben hívők döntően a kondenzcsík alakjával és megmaradásának valamint feloszlásának idejével döntik el, hogy amit látnak chemtrail vagy egyszerű kondenzcsík. Megvizsgáltam, hogy mi alapján döntik el, hogy hova sorolják az adott csíkot: ,,Ha hosszan sokáig megmarad akkor chemtrail, ha feloszlik hamar akkor egyszerű kondenzcsík." Válasz: A kerozin és bármilyen szénhidrogén elégetésekor a különböző égésgázok mellett keletkezik vízgőz is, ennek a gázkeveréknek a hőmérséklete elég magas amikor a gázturbinából kilép. A megközelítőleg -40 celzius fokos hőmérsékletű külső levegővel keveredve ez a gázkeverék a harmatpont alá hül és kicsapódik belőle a víz, valamint az égéstermékek kondenzációs magként viselkednek a légnedvesség számára, létrehozva a kondenzcsíkot. A megmaradásának időtartama a környező levegő nedvességtartalmától függ, amennyiben magas a nedvességtartalma a környező levegőnek a kondenzcsík hosszan megmarad nehezen oszlik fel. Amennyiben a levegő nedvességtartalma alacsony, akár másodpercek alatt eltűnhet a kondenzcsík. És itt kitérnék a bizonyító erejű fotókra amint (látszólag) egymás mellett repül két repülőgép és az egyik húz kondenzcsíkot a másik pedig nem. A repülésben biztonsági okokból nemcsak oldalirányú hanem szintbeli elkülönítést is alkalmaznak, ebből adódik ez a jelenség, amire a magyarázat annyi mindössze, hogy a két gép csak látszólagosan repül azonos magasságon, valójában eltérő hőmérsékletű és nedvességtartalmú levegőben haladnak. A ,,chemtrailezőnek" nézett tűzoltó, üzemanyagtöltő és kísérleti gépekre nem térek most ki, ezek minimális utánaolvasással azonosíthatóak. Az időjárás módosítás kémiájáról szintén nem beszélnék, inkább lebonyolítás problémájáról írnék: A ,,chemtrailező" gépek magassága 10-12ezer méter, az ezen a magasságon kiszórt nagyon kicsi szemcseméretű anyag akár napokig a levegőben lehetne, valamint az ezen a magasságon uralkodó, nem ritkán erős szél megjósolhatatlan helyre sodorná az anyagot, tehát ez egy alapvetően költséges és pontatlan módja lenne a ,,népirtásnak" vagy nevezzük aminek akarjuk. Magyarország költségvetésével nem összemérhető kiadás lenne annyi gépet levegőben tartani és vegyszerrel ellátni mint ahány fotón szereplő gépre ráfogják, hogy mérget szór. Egy-egy ,,besurranó" gép hatása pedig elenyésző lenne, nem beszélve arról, hogy hacsak nem marad a domborzat által radar elől eltakart ,,árnyékban" akkor egy kisgépet is észrevesznek a radaron, tehát büntetlenül ez nem lehetséges, az első alkalommal elkapnák. A ,,cenzúrázott" médiáról annyit, hogy TV-t nem nézek, a brazil szappanoperák által nézhetetlenné vált, interneten pedig megbízható forrásból tájékozódom, itt lehet belém kötni, honnan döntöm el, hogy mi valódi, de ez magával vonja a következő kérdést: a biztosnak ítélt, chemtrail létezését bizonyító fotók/videók/cikkek hitelessége megkérdőjelezhetetlen? Beleolvasva egy-két ilyen ,,tudományos" cikkbe hihetetlen önellentmondásokra és logikai bukfencekre akadtam, de a fotók visznek mindent, könnyesre röhögtem magam, hogy milyen berendezéseket hoznak bizonyos oldalak a chemtraillel kapcsolatban. Megadom a lehetőséget, belém lehet kötni, hogy én biztos ,,pitotcső szakértő" vagyok, hogy a fotelból harcolok egy elmélet ellen mert ennyire sivár, kiüresedett az életem. Az igazság az, hogy néhány éve tanulok ebbe az irányba és szeretem a fizikát. Előkerült még a szárnyvégeken kiváló páracsík, ez sem veszélyes, gondoljunk a F1-es versenyautók ,,szárnyainál" kiváló páracsíkra. Az elmélettel összekapcsolódó UFÓ,Darth Veder, zsidó háttérhatalom témáról nem beszélnék, szellemi korlátoltságom miatt fizikai fájadalmat okoz az ilyenek olvasása. Nem célom senkire ráerőszakolni a véleményemet, de ha egy embert is elgondolkodtat amit írtam már megérte, a téma az érdeklődési körömmel egybeesik ezért vágtam bele ebbe a cikk méretűre sikerült irományba. Köszönöm ha elolvastad.

Troll Hunter Nr. 1.

2013-12-11 20:43

#694: -

vendég! Itt senki sem gondol komolyan semmit, kivéve ez a Gábor Oberle srác, ő legalább tesz valamit, hogy kiderüljön az igazság és tudományos bizonyíték is lesz rája! (nem a tengeri és nem a kukorica)

akárki

Na nézzük csak:

Kurva nagy logisztikai feladat lenne titokban leszervezni ezt
Több millió embert kellene lefizetni, megfenyegetni stb
Rengeteg bizonyítékot kell hozzá hamisítani
1 db pilóta sem állt még elő azzal, hogy őt kemtrélezésre kényszerítik
A kemtrélhívők nyögvenyelős bizonyítékai
Még a légkör sem áll mellettetek
nevem senki

#700 Re:

#695: akárki -

Még egyszer elolvastam és besírtam magamon :D Komolyan mondom büszke vagyok rá, ez elmenne egy bizonyító erejű cikkrészletnek.