Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

KissAdam

#2164 Re: Re:

2014-03-09 10:12

#2163: - Re:

Mondjátok ti, akik egy mezőgazdasági mérnököt (Madocsai) és egy rádiós DJ-t (Oberle) sorakoztattok fel, mint "zseniális szakértőket." Ennyire fáj, hogy a "bizonyító előadás" csúfos kudarcot vallott, még mindig 0 bizonyítékkal rendelkeztek és a világ 99,99 %-a még mindig hülyének néz titeket?

Válaszok


Vendég

#2165

2014-03-09 23:07:55

#2164: KissAdam - Re: Re:

Én úgy tudom, Oberle Gábor több, mint 8 hónapja, Madocsai András pedig közel 3 éve intenzív kutatásokat folytat chemtrail/HAARP témában. Hraskó Gábor mennyi ideje vizsgálja ezt a dolgot?... Kutatja-e egyáltalán vagy csak a videojáték gyártó, nem hivatásos pilóta (lásd: http://chemtrail.freeforums.org/mick-west-a-ket-oldal-szerkeszt-je-es-alapitoja-t79.html) és társai egyéni elmélkedéseire hagyatkozik, amelyeket tudományos szkeptikusként egy az egyben elfogad bizonyítéknak?...
Oberle Gábor élelmiszeripari gépésztechnikus, aki igen jó kémiából, annak idején élelmiszeranalitikusnak készült (www.epalya.hu/media/mappa/elelmiszer_analitikus_technikus.pdf), de végül gépész (azaz műszaki) területen végzett. Madocsai András mezőgazdasági mérnök, kis fáradtsággal utánanézve kideríthető, hogy egy igen összetett feladatot végez, amelyben a talaj, a növényi és állati élet, az időjárás, stb. ismerete kiemelt helyet foglal el. (www.felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek/szakleirasok/!Szakleirasok/index.php/szakleirasok/szakleiras_konkret?szak_id=65&kepzes=A&sz=kov)
Szakértőnek pedig azt nevezik, akinek nagy jártassága van egy adott témában, diplomapapírtól függetlenül! Azt hiszem, mindkettejükről elmondhatjuk, hogy hosszútávú és intenzív kutatómunkájuk és az azokból nyert adatok feldolgozása következtében szakértőknek nevezhetők chemtrail/HAARP témában.