A vadászati törvény módosítása

Quoted post

Vendég

2015-01-21 15:58

Minden évben rengeteg vadászbaleset van, az egész sportot alapvetően már régóta sokkal jobban kéne szabályozni. Egyáltalán nem tartom jónak, hogy láda sörökkel és puskával járnak emberek az erdőben.

Válaszok

Vendég

#5 Vendég

2015-01-21 16:38:58

#4: -  

Láda sörökkel és más egyebekkel járnak Vadászni. Mond, tudod mit írsz?  Mert nem hiszem, hogy tisztában vagy azzal, hogy amit írtál, az ÁLTALÁNOSÍTÁS.

Lehet láttál két felelőtlen marhát aki ilyet műveltek, de hogy részeg vadászokat puskával a területen nem láttál, az szinte 100 % !

Nem mellékesen az ott egy félelmetes sebességgel kizsigerelt és fej, láb levágott ünő maradványa, ami bizony sokkal biztosabb, hogy ORVVADÁSZOK MŰVE, mint az, hogy ezt Vadászok hagyták ott.

Brill

#28 Re:

2015-01-22 08:24:35

#4: -  

"Sport"?

Mióta sport lesből távcsöves puskával az ember számára veszélytelen élőlényeket ölni? Ezt sosem fogom megérteni. Mármint hogy miért hívják a gyilkolást sportnak.

Nem tartom sem emberinek, sem etikusnak, sem sportnak. Mielőtt a vadászgató társadalom nekem esne: tisztában vagyok vele, hogy az ember húsevő, azt is megértem ha önvédelemből teszi. De semmi egyéb indkot nem tudok megérteni, és mélységesen elítélem az egészet. Ma már senkinek nem kell vadászni a betevőért, és nem valószínű, hogy megtámad egy oroszlán a Váci úton..

Senkinek nincs JOGA más élőlény életét elvenni, hogy jól szórakozzon, és ettől érezze magát többnek.

Ha ennyire hiányzik a férfiasság, a "hú de jani vagyok" érzés, menjen be egy dzsungelbe késsel, és verekedjen meg egy nagymacskával. Akkor egyenlőek az esélyek. Ne biztoságos távolságból lesből sunyin lapítva egy távcsöves puskával tegye! A győztes megeheti a másikat. Nyugi, a tigris nem fogja a fejeteket a szobája falára tűzni.