A vadászati törvény módosítása

Quoted post

a

#142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-05 19:53

#141: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nem kell itt szívbajoskodni. A vadász tényleg felsőbbrendű. Az ember legősibb szenvedély hajtja.

A világ átalakult, az ember elpojácásodott. Ez van.

Válaszok

Vendég

#143 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-06 07:55:04

#142: a - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

"A vadász tényleg felsőbbrendű."
- én speciell inkább sokszor balféknek érzem magam, amikor 3 hónapon keresztül minden reggel és minden este kint vagyok és várom, hogy "hibázzon" a korábban arrafelé látott gyenge őz... Ha ez az "elpojácásodosás", akkor én is szépen belecsúsztam. :)

"Az ember legősibb szenvedély hajtja."
Az a fajfenntartó szenvedély/ösztön. :D Abba azért nem biztos, hogy a vadásztársadalom 70%-ban 70 év feletti része a mérvadó. :DDD

Szívbajoskodó, felsőbbrendűségi betegségben szenvedő elpojácásodott vadászok, akik szexmániások is ráadásul. :DDD

...ez csak egy reggeli vicces kommentem, ez az egész petíció tényleg a viccbe ment át. 3 napig tartott a csoda, mi itt beszélgetünk, de senkit nem érdekel, nincsennek aláírók, nincsennek hozzászólók. A média erejét láthattuk egy kicsit, de ennyi, le is csengett az egész. 
Gondolom ezért sem mozgatja meg az embereket a téma, mert egyszerűen nem tulajdonítanak ennek a témának súlyt, tudják, hogy a média pumpálja csak az adrenalint. Fura, de úgy látszik így van.