Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#2303 Re:

2015-04-15 10:00

#2287: -  

abcdef abcdef

 Teljesen egyetértek. Folyik a hangulatkeltés ellenünk. Nem tudom ki pénzeli őket, de szinte mindenütt megjelentek a károsultakat szidalmazó, csalónak, butának, harácsoló bűnösnek kikiáltó kommentek. A stílusukból látszik, hogy egy rendkívül szűk (6-8 fős) de annál hangosabb körről van szó, akik mindenhová írogatnak, osztják az észt , alkotmánybírósággal fenyegetőznek,  és láthatóan minden eszközt megragadnak, hogy ne kaphassuk meg a parlament által is több mint 95 %- ban megszavazott törvény értelmében a kártérítést. Csak tudnám, hogy milyen ország ez?  Ha valakinek nincs semmije arra azt mondják lusta élhetetlen. Ha van valamije azt biztosan úgy lopta. Aki a Quaestorba tette a pénzét mohó, buta ember nem érdemli meg a kártérítést. Ha a bankok fizetnék : azért kiabálnak  mert nem lehet rájuk terhelni, ha az állam meg azért mert az adófizetők pénze. Ha lefoglalt vagyonból akarják visszapótolni a kártérítési alapba akkor meg az a szöveg, hogy az csak később lesz, meg úgy is kevés lesz.  Halkan  kérdezem: mi akar ez a kör mi a céljuk akiknek annyira fáj a kártérítés?  (Talán a károsultak tüntetésén is ők voltak a leg hangosabbak?  ) . Milyen hasznuk származik abból ha családok ezrei hozzájutnak a befektetett pénzük egy részéhez névértéken?  Valakiktől pénzt kapnak érte? Az újságok  cikkíróinak jól jön a flekkdíj?  Azt mindenki tudja hogy a kártalanítás névértéken nem a befektetések 100%-a. Mi annak örülünk amit kapunk, csak végre nyugvó pontra jusson ez a bizonytalanság!  De nem kívánom  a hangoskodóknak, a pálya széléről bekiabálóknak azt a helyzetet sem  a mi átélünk immár több mint egy hónapja. Amikor pedig a megoldás körvonalazódni látszik egy szűk kör részéről a leg brutálisabb, megalázó és nemtelen támadásnak vagyunk kitéve. Szégyen.

Válaszok

Csavar

#2304 Re: Re:

2015-04-15 14:16:57

#2303: - Re:  

A bértollnokoknál alábbvaló ocsmány csürhe/féreg kevés van. Valójában írni tudó, de gondolkodásra képtelen korrupt banda. Bármit és annak az ellenkezőjét is szívesen, bármikor megírják, persze jó pénzért. A gondolat soha nem tőlük származnak, csak az ő tollaikon keresztül jön ki…

 

Számtalan sajtótájékoztatón volt szerencsém látni, hogy ami a legjobban izgatta „ezeket” (lsd. fent) az a büféasztal volt. Általában a leírandókat úgyis kézbe adják „az illetékesek/a fizetők”, akiknek a megbízásai szerint járnak el. Amit ebben az ügyben is elkövetnek az hányingerkeltő. Nincs rá jobb kifejezés.