Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-07-14 05:15

Pesten lehet nincs csak 100 fő károsult, ezért nem érdekli a pestieket.

Válaszok

Vendég

#2976 Re:

2015-07-14 09:13:31

#2974: -  

Emberek! Ne egymást bántsuk (Budapest-vidék), tudnék én olyat akit ütni kellene. Pl: Szegény Otp-s ügyintézőkön csattan az ostor pedig ők végképp nem tehetnek a főnökük dolgairól. A protokoll szerint meg kell kérdezniük, hogy a kedves ügyfél mit kíván tenni a pénzével, esetleg ajánlanának valamilyen lehetőséget. Na szegények amit ekkor kapnak... még a legenyhébb ha visszakérdeznek, hogy azt a kutyát essem aki belém harapott?? Sz. al hogy így alakult nem a kisembereken múlik. Az ügyintézés flottul megy. Más kérdés, hogy mi lesz a további még ki nem fizetett követelésekkel. A benn ragadt és Tbsz és főként NYESZ számlákkal? Ezek áthelyezhetőségét törvény biztosítja!, csak senki nem tudja hogyan és mikor lehet áthelyezni. Tudjuk jól, nem az első törvény a jelenlegi ügy kapcsán amit a jogalkalmazók nem tartanak be! Szerintem azoknak van igazuk, akik szerint tesztelik a károsultak érdekérvényesítő képességét, és egy lagymatag demonstráció nem segíti vagy gyorsítja ügyünket. Tehát én ott leszek! És ne verjen meg a Jóisten, de a keservesen megdolgozott, lakásra gyűjtögetett pénzem visszaszerzésért (így lettem hitelkárosult helyett Qaestor károsult) még az ördöggel is cimborálok, legyen az a Fidesz, Mszp, Gyurcsány vagy a Jobbik, csak a szavak helyett tegyenek is érte! (a libsik nálam már a törvény megszavazásakor leírták magukat). Szóval 25-én mindenkinek aki érintett vagy lojális a becsapott emberekhez – ott a helye!

Vendég

#3014 Re:

2015-07-15 19:33:00

#2974: -  

NEM CSAK ennyien károsultak Bp-en! Ez biztos. DE Ha az elsőre elmentek volna csak ennyien, akkor jóval többen lettünk volna, mert vidékiek is családostól jöttek. Aki ott volt vitte a családtagokat is! Mára már kicsit belefásultak.

Most meg ugye aki megkapta a viszonylag jó arányú 6 M alatti befektetését, az már nem foglalkozik vele........

Sajnos tapasztalat, hogy nem áll ki a másikért (igazság ide-oda).

Régen kalákába dolgoztak az emberek...