Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4526 Re:

2015-11-20 17:09

#4519: -  

Úristen! A 6 millió alattiak (a legszélesebb réteg) mind szívnak, ez alapján ők már semmit sem kapnak!!!!!!!!!!!!!!!

Kinek pattant ki ez a hülye ötlet a fejéből????????

Válaszok

Vendég

#4527 Re: Re:

2015-11-20 17:34:54

#4526: - Re:  

Azoknak "pattant" ki ez a "nagyszerű" ötlet a fejéből akik nagy stratégák - ha nem lennék érintett, komolyan mondom még meg is emelném a kalapom, hogyan bújnak ki a valódi kártalanítás alól immár ALKOTMÁNYOSAN !!! Leírtam, ezzel elmondhatják majd, hogy 30 millióig MINDENKI kártalanítva lett (ez csak annyiban nem lesz igaz, hogy nem lesz kibontva mit is jelent a "kártalanítás" és a "mindenki" szavak, ebben megvan a tapasztalatuk, hisz eddig 6 millióig mondták ugyanezt...) Sőt, mondom, ha nagyon szó szerint veszik ezt a tervezetet, lesznek akiknek vissza kell majd fizetni pénzt, hisz lesznek akiknél a további kártalanítás kevesebb lesz (6 millió alattiaknak további 0 azaz nulla Ft jár) mint a hozam amit az évek folyamán felvettek a cégből, vagy visszaforgattak kötvénybe. No most, ezek után a törvény alkotmányos (a megtámadók, mint Buda Cash röhög rajtunk, nem ad majd be új beadványt) a bankoknak lesz még ugyan pár milliárd minusz (de mégsem 100 milliárd), Bankszövetség, EBRD megnyugszik, hisz innentől állami kártalanítás megvolt (MNB-t kifelejtettem, ők nevetnek a legnagyobbat, hisz megúszták, egy krajcárjukba sem kerül a végén) akinek nem tetszik mehet pereskedni évekig (vagy várhat a felszámló által kifizetésre kerülő előre borítékolható NULLA Ft-ra) Ja a közvélemény meg megnyugtatva, hogy nem a "mi pénzünkből lesznek EZEK kártalanítva..." Bumm, kb ennyi. Azért ennél valami korrektebb dologra számítottam, hogy őszinte legyek. (pld betett pénzek visszafizetése, vagy utolsó elszámolásból levonva 10 % önrész, s a maradék mint kár kifizetése)

Ja még valami kimaradt: időzítés december közepére, mikor mindenki az ünnepekre készül, azaz oda se figyel a közvélemény mik a hírek, a károsultak is el lesznek foglalva, ráadásul a média is ünnepi hangulatban, a parlament január közepéig nem működik, tehát reklamálni senki, sehol nem fog tudni... lehet felkészülni a kellemes és nyugodt ünnepekre.