Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5404

2015-12-15 21:41

Szerintem a kàrosultaknak egy utolsó nagy összefogàst kellene meglépni. Megtàmadni a törvényt. Ebben az országban ami elmúlt màr az sem biztos. Két gyermekem van milyen jövő vàr ràjuk? Ma a miénket vették el holnap mit terveznek? Boldog karácsonyt nekik legalább az lesz.

Válaszok


Vendég

#5405 Re:

2015-12-15 21:51:34

#5404: -  

 Ha a törvényt megtámadják igen jó esély lesz, hogy a végén semmi sem lesz, nemhogy pénz. A bankok és a kormány is meg fogja unni, s előbb utóbb - főleg ha a közhangulatot sikerül a saját oldalukon fentartani - "feladja" a "kártalanítási" törvények gyártásával való próbálkozást. Azt kell megérteni, hogy bukta vagy sem, sokunknak elmegy ez a törvény. Akinek nem tetszik, mehet pereskedni. Most ha nem tetszik 1000 embernek, ez az ezer ember inkább kicseszik a másik 31000-rel, ahelyett hogy elmenne perre ? A végén elérik, hogy elmehetünk mind a 32000-en pereskedni, s a végén ennél sokkal rosszabbul jövünk ki majd 5-6 év múlva. Mit kell itt lázítani ? Nem tetszik az ajánlat, nem fogadod el, aztán rajtad a sor hogyan jutsz a pénzed egy részéhez vagy akár az egészhez (sok sikert hozzá). De attól még nem kell azokkal kibabrálni, csak mert sokatok szerint "alkotmányellenes", "nem jó", stb. Igen, TUDJUK mi IS, de most mi a francot kellene csinálni ? (100%-os hozamokkal megpakolt ajánlat nem lesz már ezt kell megérteni - ahhoz csak a peres út vezethet...) Fogadjuk el ami van, aztán lépjünk túl az egészen, akinek meg továbbra sem jó és aggályai vannak, a bíróság előtt bizonyíthat - akkor már nem a TÖBBI károsult további kárára.


Vendég

#5415 Re:

2015-12-16 08:50:55

#5404: -  

 „Szerintem a kàrosultaknak egy utolsó nagy összefogàst kellene meglépni.”

Ez jól hangzik, de csak egy üres lufi! 9 hónapja szakadatlanul ezt a sirámot halljuk, de soha, egyetlen alkalommal sem tudtak összehozni annyi embert, ami hitelesen megjelenítette volna a károsultak többségét, soha nem tudtak megfogalmazni olyan célokat, melyek mögé tömegeket tudtak volna állítani. A tegnapi utolsó nagy esélynek beharangozott, többezres részvételt vizionáló demonstráción is csak a szokásos néhány tucat tüntető jelent meg. Ennek pedig oka van, de most már ezen sem érdemes rágódni. Ez a hajó már elment, GAME OVER!