Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5437 Re: Re: Re:

2015-12-16 22:24

#5433: - Re: Re:  

 Ha szívességet kérsz tőlünk, ha már hozzánk fordulsz, hogy segítsünk az AB panaszotok elkészítésében anélkül, hogy a véleményezendő szöveget vagy a forrását belinkelnéd, akkor kifejezetten arrogáns ez a semmitmondó válaszod! Megadsz egy 11 ezer hsz.-t tartalmazó topikot, hogy keresgéljünk a kommentek között. Én vettem a fáradságot, visszaolvastam néhány száz hsz.-t, de nem találtam meg a véleményezendő anyagot. Ezek szerint szívatni akarsz minket?

Mindezek után akár mellőzheted is a választ!

Válaszok


Vendég

#5438 Re: Re: Re: Re:

2015-12-17 07:18:44

#5437: - Re: Re: Re:  

Félreértés van. Én is Quaestor károsult vagyok, és sok pénzem bánja ezt a mókát. Viszont jó lenne már végre, ha befejeződne, és én a magam részéről hajlandó vagyok elfogadni az új törvény szerinti kárrendezést. Még akkor is, ha nem kapok vissza mindent, és végén kb 2 millió Ft-om bánja.

És gondolom, hogy a 32 ezer emberből sokan vannak ugyanígy. Mert abban ezért egyet érthetünk, hogy csak kárrendezésre, és nem kártalanításra számíthatunk, főleg nem 100%-ban visszakapott pénzekre.

És csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a BudaCash ügyfelek egy 10-15 fős csoportja már most AB beadványt készít elő. És hiába fogadná el a Quaestorosok küzül is több ezer, vagy több tízezer ember ezt, amig van néhány elégedetlen (akiket egyébként meg is lehet érteni), ez az ügy még nagyon sokáig nem fog rendeződni.