Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Kozma Szilárd

#455 Re:

2016-02-13 19:06

#454: -  

Ez a patíció "ellehetetlenítése miatt" siránkozó 'Vendég", ugyanaz, mint aki az előb még agyőzött és aki azzal állt elé, hogy a piacgazdaságnak az ugyan aletorikus, de valahol mégiscsak logikus törvényei miatt, ez a Patíció, majd arra lesz jó, hogy Bt-nek még nagyobb hírnevet szerezzen és hogy PB-t még jobb pozícióba juttassa. Nem kell bedölni neki.

Egyébként, nekem két kis frappáns hozzászólásom repült a semmibe az imént...Tehát ebben sincs igaza... 

És újra egyébként: nekem valahonnan ismerős, ez a megféltéssel való félelemkeltési és egyben lejáratási trükk... Talám Moliére? 

Nagy a gyanúm, hogy maga Boróka alakoskodik itt az elképesztően kitartó Vendég álneve alatt. Kavarásban, alattomos intrikában ugyanis, mesteri szinteket üt meg, akárcsak a védence.

Válaszok

Vendég

#456 Re: Re:

2016-02-13 19:15:20

#455: Kozma Szilárd - Re:  

Na, én magukkal nem vitatkozok, csináljanak amit akarnak. Még hogy én... Jó szórakozást...

Kozma-Joó Viola

#459 Re: Re:

2016-02-13 20:17:28

Szilárd, igazad lehet. Nekem pl. azon akadt meg a szemem, hogy ez a "Vendég" a szememre vetette, hogy ő nem venné a bátorságot, hogy " 1,3 millió magyar nevében" szólaljon meg. Először nem értettem, hogy miért 1,3 milliót írt, hiszen az erdélyi magyarságról én még a 1,5 milliós adatot ismertem, és gondolom kerekítve azóta is sok helyen használják még, hogy megközelítőleg másfél millió magyar él Romániában. Tehát ez a személy alaposan tájékozott kell legyen az erdélyi magyarság különböző demográfiai, stb. adatait illetően, máskülönben nem hinném, hogy ezt a pontosabb - aktuálisabb szám-adatot írta volna.

És több ok is van még, amiért, most már én is erre gyanakszom. Így sokkal érthetőbb a fennkölt rejtőzködése és a minduntalan alánknyúlás, fölényeskedés is, ami teljesen passzol a PB által írt cikkek finoman alányúlós rafinériájával. Pl.. hogy felhívtad a figyelmemet arra a cikk részletre, ahol Tőkés Lászlót gyaláza, illetve úgy kritizálja Markó Bélát, hogy az, az állitólagos Markó-kritika, megint csak Tőkésre vet rossz fényt.

Aztán a magasszintű intellektuális szövegelése után, ez a "még hogy én..." kifejezés a búcsúzó bejegyzésben, amivel tagadni - cáfolni kívánja, hogy Boroka lenne, teljesen elüt a korábbi intellektuális megnyilvánulásoktól, gyermeteg. Ez megint csak arra utal, hogy zavarba jött az illető.

Vendég

#482 Re: Re:

2016-02-13 21:49:40

A patíció sorsáért mind nagyon izgulunk.