Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Kozma-Joó Viola

#461 Re: Re: Re: Re:

2016-02-13 20:37

#460: - Re: Re: Re:  

Én egy vendégről állítottam ezt, miért hazudik rólam? Miért ragadtatja így el magát?...

Hogy ki foglalkozik vele felszínesen, illetve, hogy ki miért és hogyan foglalkozik az erdélyi magyarok sorsával, én ma este már nem kezdem el részletezni. De hogy melyik évben mennyi volt... ilyen statisztikai adatokat a politikusok és a politikával, társdalmi ügyekkel foglalkozó újságírók, műsorvezetők biztos, hogy fejből tudnak. Ne hivatkozzon arra, hogy "mindenki tudja" ezeket, mert gondolom nincs arról statisztikai adat, hogy civil emberek közül hányan jegyeznek meg statisztikai adatokat pl. a nemzetük demográfiáját illetően. Engem kifejezetten foglalkoztat a magyarság sorsa, de statisztikák memorizálása nem fontos ehhez számomra, és nem is olyan a kapcsolatom az üggyel, főállású édesanyaként és asztrológusként, hogy a statisztikai adatokat szükséges legyen memorizálnom.

Válaszok

Vendég

#462 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-13 20:45:00

#461: Kozma-Joó Viola - Re: Re: Re: Re:  

Az 1,3 millió, az "alányúlósdi" meg a másik, az elköszönés legalább 4-5 hozzászólás összemosása. Ebből mertem arra következtetni, hogy ugyanannak a személynek véli őket. Mégpedig Borókának. Olyan könnyű helyen van Önöknél ez a "hazugság" szó.