Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Vendég

#530 Re: Re:

2016-02-14 17:39

#507: Kozma Szilárd - Re:  

Egyébként nem az a hozzászólás volt "rafinált", hanem az öné. Itt ön az egyedüli, aki érvek helyett rosszindulatú feltételezésekkel, személyeskedéssel, vádaskodással operál. Ha valaki az önétől eltérő véleményt ír, soha nem a véleményre reagál, hanem minden eszközzel megpróbálja aláásni a vélemény írójának hitelességét, még ha nem is ismeri. Na ez az igazi rafinéria, uram! Bár nagyon átlátszó...

Válaszok

Kozma-Joó Viola

#538 Re: Re: Re:

2016-02-14 18:09:54

#530: - Re: Re:  

De igen az volt. És de, Szilárd mindig a "véleményre" reagál. És pontosan, hogy te igyekszel állandóan aláásni az ő hitelességét... Ezért is nem vállalod a nevedet sem. 

Kozma Szilárd

#542 Re: Re: Re:

2016-02-14 18:47:18

"Nagyon átlátszó" itt az, hogy - Am egyébként, az ő szemszögéből egyelőre, abszolút természetes és normális - hogy ezket, a demagóg szövegeket, amelyek lehetnének akár a Parászka -cikkekből kimásolt eszmefuttatások is, annyira azonos a stílusuk, az érvrendszerük, az érzelgősen és tudatos-meghatóan megkomponált, alakoskodó szófordulataik,  ha netalán nem maga Parászka Boróka írja, akkor a vele egy követ fújó barátnői. Ez mindennél átlátszóbb!

Kozma Szilárd

#543 Re: Re: Re:

2016-02-14 18:54:57

Naná! Nem is fogok belemenni a már unalomig ismert, a tudományosság és a populista népszeretet látszatával operáló,  ravasz libcsi gondolatmeneteidbe!

Még az hiányzik, hogy én is lenyeljem a paic-gazdasági törvényekkel való nagatív sztárcsinálási elméleteiteket! Meg abba, hogy a szovány, kétségtelenül nehéz helyzetét (Éltem én is Nagybányán és kerestem e magyarokat... Magyar írodalmi kört is szerveztem a leg elképesztőbb helyeken és helyiségekben. Olvass utánna drága.. Panek Katinak az édesanyja, Horváth Arany jött át kolozsvárról, hogy a "csodáról" a Művelődésben beszámoljon!) kijátsza a székely autonómia ellenében.

Elismerem: nagy baj van velem, egészen pontosan: nagy bajotok van édes kis Borókák velem, mert sehogy nem sikerl engem a sunyi kis, tudományoskodó, liberális-értelmiségi csapdátokba be csili-csalogatni, ami bezzeg olyan jól műkodik (Reméljük, hogy már csak műkodött...) más, korábbi esetkeben.