Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Kozma-Joó Viola

#532 Re: Re:

2016-02-14 17:55

#527: - Re:  

"Hiába magyarázod Kozma Szilárdnak", aki a te hazugságod szerint büszkélkedett (??) azzal, hogy székelyként románul tanult, miközben a valóság az, hogy ezt mindig panaszként említi, ráadásul - na bumm - kétszer is éhségsztrájkot vállalt, az a romániai magyar gyermekeknek az anyanyelven tanulása jogáért! 

"1995-ben két alkalommal is éhségsztrájkot folytatott a romániai új tanügyi törvény ellen, mely nem biztosítja a magyar anyanyelvű romániai állampolgárok gyermekeinek az anyanyelvű oktatást, második alkalommal láncszerűen többen is csatlakoztak a tiltakozáshoz, számosan szolidaritásukat fejezték ki a tiltakozók mellett, köztük Tőkés László református püspök, Cs. Gyimesi Éva oktatásügyi alelnök." - wikipédia, Kozma Szilárd

Megkérem tehát az itt kommentelőket, olvasókat, hogy a férjemmel, Kozma Szilárddal kapcsolatosan azt higgyék el, amit ő maga ír vagy mondd, mert az őt itt rejtekükből mocskolni, lejáratni próbálók abszolút nem szégyellik a valóságnak homlok egyenest ellentmondó rágalmakat sem leírni, s még köré megható körítéseket is kreálni... ugye a "nemes cél" érdekében bármit fel lehet használni, legyenek az épp a szórvány magyarság helyzete.

Itt az elő példa, hogy mire nem vetemednek a Borókát védők, de az is lehet, hogy megint Boróka ír itt "vendégként" , mint tegnap egész délután, késő éjszakába nyúlóan. És vajon ki más lenne még anyira aljas, hogy ilyen meredeken hazudjon a férjemről, és ki más lenne anyira rafinált, hogy mindeközben a szórvány magyarokat is igyekezzen szembe állítani a székelységgel! És kinek lenne érdeke mindezt pont itt ezen a petíción latba vetni? - Az biztos, hogy P. Boróka minden nap olvassa az itt született hozzászólásokat, és az is biztos, hogy a maga eszközeivel próbálja befolyásolni az itt írókat és olvasókat, és hogy ezek után nemcsak a petíció szerző, de az itteni próbálkozásait mind meglövő Kozma Szilárd is komoly tüske lesz az ő számára...

Válaszok

Vendég

#552 Re: Re: Re:

2016-02-14 21:30:21

#532: Kozma-Joó Viola - Re: Re:  

Azt a kommentet én írtam. Nem "mocskolni" akartam vele Kozma Szilárdot, hanem a mocskolódásaira válaszolni. Lehet, hogy nem büszkélkedett, ezt visszavonom. De azt nem értem, mitől ilyen érzékenyek pont önök, akik kapásból lealávalóznak ismeretlenül is másokat, és nem tűrnek semmilyen ellenvéleményt. Ha a saját jóhírükre, becsületükre ilyen érzékenyek, talán válogassák meg a szavaikat másokkal szemben is, akkor nem váltanak ki ilyen indulatokat belőlük, mint most belőlem. Érdemes volna egy kis önvizsgálatot tartaniuk, mert, mint látjuk, önök egyetlen szón is úgy meg tudnak sértődni, hogy oldalas kommentekben kelnek ki magukból. Amikor másokról van szó, pláne, ha azok nem az önökével egyező véleményt szajkózzák, csak úgy röpködnek a jelzők, minősítések, rosszindulatú feltételezgetések, rágalmak a tollukból. Van egy régi keresztény alapelv, miszerint, amit nem kívánsz magadnak, te se tedd másnak. Azt hiszem, sok kellemetlenséget és sértődést megspórolnának maguknak, ha kicsit kevésbé volnának előítéletesek, ítélkezők, támadók, gyanakvók és vérmesek. De ez csak tipp, szerény javaslat, persze. :-)

Vendég

#553 ÚRISTEN!!! EGY LINK A SZÖVEGBEN!!! TÖRÖLNI!!!!

2016-02-14 21:33:42

#532: Kozma-Joó Viola - Re: Re:  

KAF hozzászólását egy, a szövegben elrejtett link (külső hivatkozás) miatt töröltették. Ezúton jelezném, hogy a Kozma-Joó Viola hozzászólásában (amelyre válaszolok) is egy link található, ami egy Wikipédia oldalra mutat. Kíváncsi vagyok, törli-e a moderátor, vagy itt is kettős mércét alkalmaz...