Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Vendég

#557 Re:

2016-02-14 21:50

#541: Kozma Szilárd -  

Én kezdem azt érezni, hogy egyikünk megőrült (és tippem is van, hogy ki). Jóember, mondja már meg, ki mondta, hogy ne legyen maguknak autonómiájuk, vagy váljanak szórvánnyá?! Az a felsőbányai hozzászóló, akit ön kapásból lealávalózott egy szóval sem mondott ilyet. Nem veszi észre, hogy olyan dolgokon háborodik fel, amit ön adott a vitapartnerei szájába! Ki mondta, hogy nem támogatja a székely autonómiát?! A felsőbányai hozzászóló csak annyit írt, hogy a székelyek kicsit túl sokat panaszkodnak, miközben másoknak egy fokkal rosszabb a helyzetük Erdélyben. Erre válaszolva kérdeztem én, hogy önök mikor terveznek a szórvánnyal szolidarizálni, az ő jogaikért is kiállni, netalán meneteelni? 
Hol van ebben az, hogy olvadjanak be, vagy ne legyen autonómiájuk, az istenért?

Válaszok

Kozma Szilárd

#566 Re: Re:

2016-02-14 22:41:22

#557: - Re:  

Jóember, mondja már meg, ki mondta, hogy ne legyen maguknak autonómiájuk, vagy váljanak szórvánnyá?! - Parászka Boróka.

Én nem adtam a szájába senkinek semmmit.

A székelyek autonómia - ügyben már rég nem panaszkodnak és főképpen nem panaskodott itt egyikünk sem, hanem cselekenek. Ezttörekszik megtorpedózni PB a haso-szőrű, ée elvazonos barátaival együtt és ez a petíció is azért indult el a tudomásom szerint. Na meg a székelyek le állatozása miatt.