Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5865 Re:

2016-04-02 08:43

#5857: -  

 Speciel azért ez nem így van. A kezedeti és időközben betett pénzeket veszik alapul (a visszaszámítgatás után ezeknek kellene visszajönni) amiből levonják a 11%-ot (3 millió fölötti pénz esetén), BEVA-t, s kész.

Azaz nem az alap betett pénzedből vonják még le a hozamokat. Azzal lehet vitatkozni, hogy a TBSZ-en hagyott, ki nem vett, visszaforgatott pénz hozama amikor tőkévé vált abból jogszerű-e levonni a hozamokat - sajnos a káronszerzést ide lehetett passzítani -, DE mint írom az nem a betett pénzed. A betett pénzed az az amit beutaltál, vagy bfizettél a kasszánál. Amiről te beszélsz az az utolsó szerződés szerinti hozamokkal növelt pénzed. Ebből meg levonva a hozamokat végülis a nettó befizetett pénzedhez kell, hogy jussanak. - kivéve extrém eseteket lásd itt feljebb párat. Estemben - majd 30 millió befizetés esetén - az általam és általuk számolt betett pénz közt 50e Ft eltérésnél kevesebb volt... azaz ha akarnak TUDNAK jól számolni. Mondjuk speciel könnyű dolgom volt, minden papírom megvolt, s pár óra munkával, valamint egy kis Excel ismerettel már decemberben megtudtam mire számíthatok - már csak a MIKOR volt kérdéses -, s mint írtam olyan nagy trauma nem is ért a levél kézhezkapásakor. Persze ha most kekeckedni akarnák, megérdeklődhetném, mi is ez a majd 50e-es különbség - ami 50 ezer Ft, nekem is számít a mostani világban - de nem akadok fent ilyen "apróságokon" akkor, amikor itt olvasom, hogy van akinek milliós nagyságban voltak képesek tévedni...

Válaszok


Vendég

#5866 Re: Re:

2016-04-02 09:54:18

#5865: - Re:  

 Én meg akárhogy is számolom, nem lehetett annyi a hozamom, mint amit kimutattak. Az eltérés pedig milliós nagyságrendű. 

De mit tehetek. Ennél megalázóbbat nem lehet elképzelni, közölnek egy számot, eszed nem eszed nem kapsz mást!

Jogállam, tisztesség, ugyanmár? 


Vendég

#5978 Re: Re:

2016-04-06 12:09:57

#5865: - Re:  Azért nálam nem működik ilyen jól a matek:

Összes befizetés két év alatt  14, 2 MFT, Jelenlegi követelés (=befizetés+hozamok visszaforgatva) 15,7 MFt. Ebből visszaszámolva Hozam: 1,5 MFt.

Ehhez képest szerintük a hozam: 6,4 MFt.