Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4600 Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 12:58

#4598: - Re: Re: Minden lehet!

Nyulat semmiképp sem lőnének (bár az orvvadászatért elítélt Juszt László, aki szintén gyurcsányista, ha jól tudom, az tudna).

A frakcióalakítás a bizottsági helyek (extra pénz), de főleg a napirend előtti szájtépés lehetősége miatt fontos. Fél év múlva Gyurcsánynak minden héten fog habzani a szája napirend előtt, a fasiszta viktátor köpködése közben...  Addig viszont kicsit fékezett habzású lesz.  Köszi, Mesterházy.  :))

Válaszok

Vendég

#4602 Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 13:03:51

#4600: - Re: Re: Re: Minden lehet! 

Na, így terjed a pletyka, vagy így emlékeznek egyesek. Mások meg, mint én is, úgy emlékszem, hogy Jusztra nem tudtak semmit rábizonyítani, igaz, begyűjtötték a vadászpuskáit, közvetlen azután, az előző Orbán kormány idején, amikor valami nem Viktornak tetszót szólt a TV-ben. Jött is az ejnye-bejnye 24 órán belül. Én még emlékszem arra is, hogy valamelyik újságban le kellett adni, hogy valótlant állítottak, amikor Juszt Lászlót meggyanúsították.... A legkisebb betűkarakterrel le is adták, nehogy per legyen ebből is. Nagyítóval kellett megkeresni, de Juszt megtalálta és másnap megvásárolt egy egész oldalt az akkor még megjelentetett KURIR-ban, ahol az egyik sarokban kinyomtatták a FIDESZ bocsánatkérését, a teljes lapon pedig Juszt László nyílt levelét és válaszát, miszerint a helyreigazítást és bocsánatkérést elfogadja. Emlékszünk? Én igen.

Gyurcsánydrukker

#4610 Re: Re: Re: Re: Minden lehet!

2011-10-25 16:52:48

#4600: - Re: Re: Re: Minden lehet! 

Ez így igaz, ebben az az egy jó dolog van, hogy így a csapat összerázására és a frakció felkészülésére alaposabban tudnak felkészülni. Ez sem lebecsülendő. Majd elcsitulnak a kedélyek a két balos csapat körül, lehiggad mindenki és elkezdődhet az érdemi munka. Mestermázi nekem csalódás.