UKRÁN állampolgár NE kapjon magyar nyugdíjat!!

Quoted post

Vendég

2016-05-23 07:51

Felháborítónak tartom, hogy szavazatokért a kormány egyre súlyosabb terheket ró az ország lakosságára. Megszüntetve a kedvezményes nyugdíjkorhatárt, pl. rendőrség, hátrányos helyzetbe hozta a rokkantakat stb, most pedig szülőtartásra kötelezné a fiatalokat, holott a saját megélhetésük is soknak komoly gondot jelent. Szeretném kiegészíteni, hogy egyre több lesz a családi pótlék igénylő is. Javasolnám állandó bejelentkezés és nyugdíj igénylés esetén, hogy 2 tanú igazolja ezen állampolgárok valós tartózkodását, büntető jogi nyilatkozattal, nem ismerős, hanem közvetlen szomszéd, aki hamis tanúskodásért felelősségre vonható. Ezeket pótlólag felül kellene vizsgálni, legalább 2 évre visszamenőleg. Simán a lakcímnyilvántartás jelentős támasz lehet. Szükség esetén, magam is vállalok segítséget. üdv. K.Edit

Válaszok

Juli60

#50 Re:

2016-05-23 16:08:34

#3: -  A nyugdíj jogosultsághoz nem tartozkodás kell, hanem befizetett adó és nyugdíj járulék. Ezen nincs mit keresgetni. Amikor én nyugdíjba mentem, olyan általános iskola alatt végzett munkát, járulékot találtak meg, amire én már nem is emlékeztem, be sem írtam.