Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Mindhalálig Gyurcsány

#4845 Re: Re: Re: Fel, fel, éhes proletárok... zabáljatok kaviárt a büfében, mielőtt beszálltok a luxusaut

2011-11-03 20:18

#4842: - Re: Re: Fel, fel, éhes proletárok... zabáljatok kaviárt a büfében, mielőtt beszálltok a luxusautóito 

Azt hiszem, hogy nálad lejjebb nincs. Ez már minden szemétségen túlmegy. Ilyenkor te jól érzed magad? Undorytó vagy és húzz már el a rabok ....ra, akikkel apád töltött 30 évet. Megkísérlem a jövőben, hogy semmiféle aljas hazudozásodra, patkánykodásodra nem reagálok. Ennél nincs lejjebb, én pedig nem kívánok többé lemenni a szintedren az eddigieket is szégyenlem. Nem miattad, magam miatt, mert veled ellentétben nekem ezt a neveltetésem, az emberségem nem engedi meg. Hogy is tudtam eddig is, egyetlen szót is váltani veled. Légy boldog mással élvezz nagyokat a saját mocskodban, utoljára írom le, hogy TE GÖRÉNY. 

Válaszok

Vendég

#4847 Re: Re: Re: Re: Fel, fel, éhes proletárok... zabáljatok kaviárt a büfében, mielőtt beszálltok a luxu

2011-11-03 20:27:23

AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC

#4849 Re: Re: Re: Fel, fel, MATOLCSY-MARTONYI-JÁRAI TRIÓ, MINT BESÚGÓ III/2 ÜGYNÖK ÉS MSZMP TITKÁR

2011-11-03 20:52:06

#4845: Mindhalálig Gyurcsány - , NEM IS CSODÁLKOZOM...

NA, LÁTOD,  EZÉRT KELL EZEKET MINÉL HAMARABB LEVÁLTANI,  MERT ILYENEK,  AMILYENNEK LÁTSZANAK: ROHADTNARANCSOS, BÜDÖSLÁBÚ GÖRÉNYEK,  AKIKNEK MÁR A  FSZT. 1. IS  A CSILLAGOS ÉG,  NEM, HOGY ORSZÁGUNK KORMÁNYZÁSA.

Vendég

#4850 Re: Re: Re: Re: Fel, fel, éhes proletárok... zabáljatok kaviárt a büfében, mielőtt beszálltok a luxu

2011-11-03 21:10:32

#4845: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Fel, fel, éhes proletárok... zabáljatok kaviárt a büfében, mielőtt beszálltok a luxusaut

Ahogy azt fentebb forrásokkal is alátámasztottam, Gyurcsány apja töltött, visszaeső tolvajként egy kis időt el a rabok ...-val.  Nem esik messze az alma a fájától: Most majd a csemetéje is el fog velük időzgetni egy kicsit.  És emiatt hiába vinnyogtok, büdöskomcsi patkányok.