Tiltakozás a védőnői méhnyakszűrés ellen
Quoted post
Védőnő 61 |
#139 Re:2016-06-18 08:51Akkor beszéljünk arról kedves kolléganő, mi is a komplett rákszűrés! Kolposzkópos-, UH-, emlővizsgálatot is végez a "kis falavakba" kijövő szülész-nőgyógyógyász? A gyakorlat nem ezt mutatja!!! Nem kell balliberális, DK-s, komcsi, feszültséget szító, védőnőknek, "sándor máriáknak" felülni! Pontosan emiatt fogják sztornózni a béremelésünket! |
Válaszok
Védőnő a Védőnőkért |
#140 Re: Re:2016-06-18 10:20:29Kedves Kolléganő! Ha egyáltalán kolléganő... Nem egészen világos a hozzászólása, de véleményem szerint a cél nem az érdemi közés volt, hiszen a petíció szövege világos. Ugyan az értő olvasás álatlános iskolai tananyag, de nyilván nem mindenkinek sikerült magáévá tenni ezt a képességet. SZÁNALMAS PRÓBÁLKOZÁS A MUNKÁNKBA POLITIKÁT KEVERNI! EGY IGAZI VÉDŐNŐ ILYET NEM TENNE! EGY 101 ÉVES SZAKMA MEGBECSÜLÉSÉÉRT HARCOLUNK, ÉS MINDENKI MEGNYUGODHAT FELŐLE, HOGY A MEGOSZTÓ POLITIKA ELLENÉBEN TOVÁBBRA IS ÖSSZEFOGÁSRA FOGJUK BUZDÍTANI A VÉDŐNŐKET!!!
|
Vidéki Védőnő |
#145 Re: Re:2016-06-18 11:06:27"Kedves" kolléganő! Képzeld a kis falvakba kijáró nőgyógyászok kolposzkópot is hoznak és emlővizsgálatot is végeznek! Egyébként politikamentesen tudod miről beszélsz????? Ha a kimondott véleményem miatt nem kapok béremelést, akkor Nekem/Nekünk már régen rossz!!!! Sándor Máriának és azoknak a szakszervezeteknek, akik felvállalják, hogy ÉRTÜNK harcolnak csak köszönettel tartozunk!!!!!! Azt látom szépen "benyaltad" cserágika dumáját, hogy most már minden nagyon hepi, de nem így van!!! Elegünk van a zsarolásból, az ingyen elvégzett plussz feladatokból!!! Aki akarja csinálja a kenetvételt, de ne KÉNYSZERÍTSENEK rá Mindenkit!!! Alkalmasak lennénk a feladat elvégzésére, de nem ilyen erőszakos, zsaroló módon rákényszerítve!!! Én nem akarom! A szakmai indokokon túl "gyomor" is kell hozzá! Járok épp eleget büdös, koszos, sz@ros helyen, fogdosok épp elég rühes, tetves, ótvaras gondozottat! Ha mégis rákényszerítenek, akkor fájó szívvel, de felállok és nem leszek tovább Védőnő! |
egy másik védőnő Vendég |
#149 Re: Re:2016-06-18 12:40:18
KEDVES KOLLÉGANŐ! Ha úgy van megszervezve, hogy komplex nőgyógyászati rákszűrés, akkor az is!! Mi is megszervezzük minden évben, egy héten át minden napra van többféle vizsgálat, a nőgyógyász 2 nap van , és hozza magával a két szemét, a két kezét, a SZAKÉRTELMÉT, az egyszerhasználatos eszközeit, valamint az ULTRAHANG-készülékét! És elvégzi a manuális emlővizsgálatot is! Ha van pályázat, akkor ingyen, ha nincs, akkor 3000 Ft.-ért. Évente 200 asszonynál! Mi kisváros vagyunk, de ugyanezekkel a feltételekkel szűr a "kis falvakban " is! Számomra ez a NÉPEGÉSZSÉGÜGYI MUNKA KEDVES KOLLÉGANŐ!!!! |
Vendég |
#152 Re: Re:2016-06-18 15:30:13Kedves Kolléganő!Nekem erős kétségem van,hogy Védőnő aki ilyet ír.Részemről inkább a béremelésről mondok le (bár nagyon nem szeretnék,mert akkor sokan pályát módosítanak),de én egy minimális esélyét sem akarom megadni,hogy egy ember miattam haljon meg.Én mint védőnő, nem a kolléganőimhez fogok menni szűrésre, pedig tudom lelkiismeretesen végeznék munkájukat.Azt is tudom,hogy mindent el fognak követni,hogy mindenki ilyen szűrésre elmenjen, de KOMPLEX szűrésre, amit a hozzáértő nőgyógyászok végeznek, megfelelő gyakorlattal és megfelelő szaktudással. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2016-06-19 03:51:27- Date of removal: 2016-06-19
- Eltávolítás oka:
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1328 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1216 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
389 Létrehozva: 2024-12-09
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
212 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
197 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1640 Létrehozva: 2024-09-29
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5156 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
242 Létrehozva: 2024-10-28
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
67 Létrehozva: 2024-12-24
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19