Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Quoted post

Vendég

#33 Re: Én nem tartom jó ötletnek, ha abban a formában ahogy régen működött!

2016-10-16 21:18

#31: régi motoros - Én nem tartom jó ötletnek, ha abban a formában ahogy régen működött! 

Ezért, ahogy írtam, egy "mai elvárásoknak megfelelő" rendszer kialakításának lenne szükség. Itt szó sincs semmilyen féle zenei közvetítésről, csupán arról, hogy letisztuljon a szakma, ahogy mondtad. Ehhez egyértelműen egy szakmai vizsgára van szükség tiszta, objektív, egyenes emberekből álló szakmai zsűrivel. A "piac" nagyon egyszerűen befolyásolható... szerintem ez ma már a legtöbb ember számára világos :)

Válaszok

régi motoros

#36 Re: Re: Én nem tartom jó ötletnek, ha abban a formában ahogy régen működött!

2016-10-17 06:43:12

#33: - Re: Én nem tartom jó ötletnek, ha abban a formában ahogy régen működött! 

Ha törvényileg előírják és szabályozzák hogy milyen kategóriába sorolt helyen milyen zenészt/zenekart kell alkalmazni esetleg akkor lehet befolyásolni a "piacot".
De nem hiszem, hogy sikerül a dolog, mert a vendélátós lobbi jóval erősebb mint a zenész szakma, és a jelenlegi állapot nagyon megfelel nekik. 
De rajta, hajrá én támogatom.