Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Quoted post

Vendég

2016-10-19 08:41

1972 -ben magam is sikeres vizsgát tettem az OSZK -nál, három évig jártam a Szófia utcai Studióba, és mint vendéglátó zenész úgy látom, hogy rengeteg tanulatlan, oda nem való muzsikus nyüzsög a szakmában. Nagyon időszerű lenne a vizsga újbóli bevezetése. Nem biztos, hogy ez megoldaná a vendéglátóipar gondjait, de a dilettánsokat legalább kiszűrné.

Válaszok

Vendég

#69 Re:

2016-10-19 11:24:36

#64: -  1972 -ben magam is sikeres vizsgát tettem az OSZK -nál, három évig jártam a Szófia utcai Studióba, és mint vendéglátó zenész úgy látom, hogy rengeteg tanulatlan, oda nem való muzsikus nyüzsög a szakmában. Nagyon időszerű lenne a vizsga újbóli bevezetése. Nem biztos, hogy ez megoldaná a vendéglátóipar gondjait, de a dilettánsokat legalább kiszűrné.

Nem oldana meg semmit a vizsga!

A vizsgától és hangszeres  tudástól még nem lesz senki szórakoztató, modern és rugalmas. 

Hány éves is Ön? Ha jól tippelem 60, vagy már több. 

Bármennyire is fáj, elég szűk az a kör, akiknek ehhez a korosztályhoz tartozó előadókra van igénye.  Hiába vizsgáztatnának le fűt-fát, ez akkor is így maradna.