Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5771 Merseburg vagy Augsburg?

2011-11-26 18:52

5767-re.....Hát, mélyüljünk el egy kicsit a hadtudományban!
Ezt írod: "ugyan nyertek egy csatát, de a küzdelem nem ért véget."
Most a merse- vagy az augsburgit nyerték meg a nyugatiak? A folytatás szempontjából ugyanis nem mindegy! Tudod, Merseburg után még visszavágót akartunk, de Augsburg után nem sokkal már jött a bölcs Géza fejedelem és a fia. Még komcsik se voltak, csak fel tudták mérni a helyzetet. Vagy elfogadjuk, hogy Európa már új szabályok szerint él, és velük tartunk, vagy hadakozunk tovább, míg népünk elsüllyed, haza nélkül marad.
Aki képes arra, hogy az azonosságokat felismerje, a megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa, annak be kell látnia, hogy a kalandozó hadjárataink során alkalmazott cseleinknek csak ideig óráig dőltek be a letámadottak. Kiismerték a harcmodorunkat, és összefogtak a magyarok ellen.

Jó /lesz/ ez nekünk?

Válaszok


Vendég

#5772 Re: Merseburg vagy Augsburg?

2011-11-26 19:02:34

#5771: - Merseburg vagy Augsburg? 

 Ne keress logikát, ő harcol a világ ellen, a harvot most boldogan rákeni az általa kreált iszonyatos jelzőre, ami őt minősíti. Büdöskomcsizik egy jót, azt hiszi, hogy tökéletesen megoldotta a főnököktől kapott utasítást és nyugodtan álomra hajtja a fejét. Az agya odáig nem jut el, hogy amit csinál, arra nem büszkének kéne lenni, hanem mélységesen szégyelleni magát. Ezért nem szabad vele semmilyen hangot megütni, mert csak magadnak okozol rossz érzést. Nekem már megvolt a mai.  Napokig meg bírtam állni, hogy be sem néztem a fórumba, most megint így teszek. Üdv. Jóéjt, jó hét végét.