A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

Vendég

#67 Re:

2012-01-03 18:24

#66: -

Mondanám, hogy olvasson vissza, de fölösleges. Ennyit is csak pazaroltam Önre.

Válaszok

Vendég

#68 csak mert törli az ellenpetíció írója…

2012-01-08 00:17:39

Üdv kedves horgásztársak!
Az ellenpetíciónk vitalapjáról törlik a hozzászóásaim, mikor képtelenek érvelni. Ezért gondoltam, hogy itt leírom, hogy mikor törölgetnek bőszen.

Vendég

#212 #206 Re: Re: Re: gúnyolódtam volna?

2012-01-05 21:30

Tisztelt petíció írója!
Én az ön helyében nem is válaszolnék az úriembernek (ezt rám érti /a szerk./). Elég büntetés neki saját magát elviselni.
Ez a kezdeményezés azokat sérti, csak akiknek ez anyagi sérüléssel jár. Évi 20-30 ezer forintért mázsa szám szeretnék a halat hazavinni. Halkan megjegyezném, hogy a harcsa szerepel a Természetvédelmi Világszövetség Vörös Listáján. Ők se értenek hozzá biztos.

Vendég

2012-01-06 20:21

Tisztelt "nagyon okos" . (ezt megint rám érti /a szerk./)
Nagyon halkan megjegyzem,mielőtt ilyen orbitális butaságot leírsz, jobban tájékozódj!!
Az Eurázsiában honos harcsa latin neve.:silurus glanis.........vörös listás.

Vendég

2012-01-06 23:14

Üdv! Látom, nem hagyják, hogy csendben figyeljem a fórumot. Tájékozódni tényleg nem árt, főleg azoknak nem, akik ócsárolnak engem. Tudják, hogy mi ez a lista? És azt tudják, hogy mi az, ami rajta "szerepel"? És azt tudják, hogy milyen státuszban van az emlegetett harcsa? Nem is várok a válaszig, mert tök fölösleges, csak röviden megjegyzem, hogy ismeretlen a populációja. Igen, igen. Több eszük volt mint Önöknek és megkérdeztek pár szakit, akik felvilágosították őket, hogy nem elég, hogy területenként változó a létszám, de még felmérni is nagyon nehéz. Buta, aki rám akarja sütni a saját jellemvonását.

Vendég

#215 Tisztelt "nagyon okos" .

2012-01-07 22:59

Silurus glanis Linnaeus, 1758
Magyar név:
harcsa
leső harcsa
A vörös lista
http://www.iucnredlist.org/apps/redlist/details/40713/0
Silurus glanis Linnaeus, 1758
Vendég

#216 Re: Tisztelt "nagyon okos" .

2012-01-07 23:51

#215: - Tisztelt "nagyon okos" .

Ez ám az érv!

Kedves "nagyon okos"-ozó! Mivel nem beszél angolul, ami a lista nyelve, íme egy kis nyelvlecke direkt Önnek:

Population: Abundant. Vagyis Populáció: Bőséges.

Sértegető hangvétele ellenére meg kell köszönnöm, hogy hülyének nézett. Újabb érvet mutatott arra, hogy nincs igazuk. Persze megint törölni fogják a hozzászólásom innen, mert mint eddig is, igazam van. Annyi baj legyen!

Csak emlékeztetőnek idézem a linket, amit Ön másolt be ide:

http://www.iucnredlist.org/apps/redlist/details/40713/0

Remélem, érdekes olvasmány volt.