Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

kisnyugdijas

#7860 Kedves fórumozók!

2012-02-14 21:35

Én 58.000 ft nyugdijat kapok 41 évi munka után. De ebből meglehet élni bőven, ne akarjunk mindent magunknak összevissza venni. Inkább kapják a pénzt a gazdagok, hogy munkahelyet teremcsenek mert arra szükség van, ipar és mezőgazdaság nélkül elveszünk. Unio nem kell, meg a romák sem, csak viszik a pénzt. Adjunk türelmet kérem önöket a jobboldalnak, nem lehet 60 évet két év alatt rendbe tenni. Gondoljunk az utódainkra legalább nekik már nagyon jó lesz.  Hajrá Magyarok.

Válaszok

még kisebb nyugdíjas

#7861 Re: Kedves fórumozók!

2012-02-14 21:46:36

#7860: kisnyugdijas - Kedves fórumozók!

Az a borzasztó, hogy becsületesen ledolgozott 40/43 év után kap a dolgozó 60-80 eFt nyugdíjat, dőzsölhet belőle, ha tud. De nem tud, mert a számlák kifizetése után jön a feketeleves, megmarad jó esetben a fele, abból 2x bevásárol egy hónapban a boltban, annyi marad, hogy a napi kenyeret meg tudja venni. Ha a nagyi varázsló, akkor úgy főz, hogy a szinte semmiből csodát művel, üzen a lányának/fiának/unokájának, hogy gyertek enne, meg vigyetek haza is, annyit főztem. Így a család néha eszik jót is. Én pl. tegnap főztem egy kondér paprikáskrumplit, mert olcsó a krumpli. Raktam bele 13 dkg. parasztkolbászt, mert kaptam kedvezményesen. Átvittem a felét a menyemnek, mert a két lányunokám beteg, őket ápolja éppen otthon. A maradékot 3 napig eszem. A kolbászt persze mind nekik szedtem ki, az íze úgyis benne van a krumpliban. Ha meglátogat Matolcsy út, a 3. napi adagomat megfelezem vele, egyszer egyen ő is finomat.

Kis takony legifjabb Szíjgyártópótló fideszes azt mondja, hogy 47.000-ből meg lehet élni. Ő a 25 évével naponta keres többet, hogy nem sül le a pofájáról a bőr. Ő is bemutatkozott, van utánpótlás rendesen.

Vendég

#7862 Re: Kedves fórumozók!

2012-02-14 21:52:18

#7860: kisnyugdijas - Kedves fórumozók!

Hajrá kedves kisnyugdíjas!

Nem kell ide senki és semmi. Jól megvagyunk, csak enni, meg fűteni ne kéne. A tisztálkodást is jobb kerülni, mert két hétig büdösödünk csak, azután már marad az alapszag. A gyógyszer is csak a "romák" üzlete. Befészkelték magukat ebbe az iparba is és a sok emberrel elhitették, hogy szükségük van rá. Higgye el kedves kisnyugdíjas, hogy nem kell az sem. Meg lehet élni egy marék babon három hétig, feltéve persze, ha intenzív fekvéssel telik, minden mást elvégeznek helyettünk - csak ne romák legyenek és ha már itt tartunk, akkor zsidók, tótok, románok, szerbek, kínaiak és főleg feketék se, mert nem kellenek azok nekünk.

Még egyszer: hajrá kedves kisnyugdíjas!

Szerénke

#7865 Re: Kedves fórumozók!

2012-02-15 01:08:25

#7860: kisnyugdijas! Kérem, gondolkodjon!

Jó Ember,  maga ezt nem mondja komolyan?  Gondolom, Matolcsy küldte ide, hogy népszerűsítse a "47.000 Ft-ból meg lehet élni" bejelentését.  Valszeg összetévesztette a fórumokat,  nyomja meg a békamenetest és ott hintse ezt a púdert,  azon az oldalon vannak azok, akik erre vevők. Üdv.