Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia Filiszteusnak

#7966 Re: Van e nemzetek feletti hatalom?

2012-02-16 18:56

#7965: filiszteus - Van e nemzetek feletti hatalom?

Az első ember vagy, aki antiszemita nézeteket vall, de felmenti a szegényebb zsidó réteget. Kérdezz meg egy feketecsuklyás fiatalt ugyanerről. Az annyit mond, hogy rohadt zsidó mind. Volt nekem aktíyv koromban egy kolléganőm, hithű, templomba járó keresztény, aki gyűlölettől eltorzult arccal mondta, hogy a szagukról felismeria rohadt zsidókat. Erre én azt mondtam neki, hogy ad a papoknak munkát rendesen. Nem értette, mondtam, hogy sokat kell hallgatni a gyónáskor a búnlajstromát, mire kijelöli az atya, hogy azon a vasárnapon hány "MIATYÁNK"-ot mondjon el. Látod, én pedig úgy vagyok vele, hogy nekem teljesen mindegy, milyen vallású valaki, rendes ember legyen. Engem pl. még nincs zsidó, aki lenyúlt volna, keresztény, református annál több. Mégsem mondom azt, hogy minden keresztény szemét. Meg vagyok keresztelve, ateista vagyok tiszta szívemből. Amit ma a keresztény egyház csinál Magyarországon élen Tömjén Zsolttal, az számomra gyomorforgató, amíg ez így lesz, letagadom a származásomat.

Válaszok

Vendég

#7976 Re: Re: Van e nemzetek feletti hatalom?

2012-02-16 22:07:33

#7966: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Van e nemzetek feletti hatalom?

"Az első ember vagy, aki antiszemita nézeteket vall, de felmenti a szegényebb zsidó réteget"

Nem igaz. Ennek az a célja, hogy egy szemét állat emberibb külsőt mutasson a valósnál. Régóta ismert technika.

"Kérdezz meg egy feketecsuklyás fiatalt ugyanerről. Az annyit mond, hogy rohadt zsidó mind."

Ez az igazi arcuk. Meg az, amikor ki merik mondani a vágyaikat: megölnének mindenkit, akit "ellenség"-nek látnak.