Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#7975 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ez egy nagyon tréfli hsz. volt, hozzád hasonló.

2012-02-16 22:07

Válaszok

Vendég

#7977 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ez egy nagyon tréfli hsz. volt, hozzád hasonló.

2012-02-16 22:24:33

#7975: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ez egy nagyon tréfli hsz. volt, hozzád hasonló.

Én oroszból a Romhányi József miatt kaptam 1-est egyszer. Olvastam fel az osztályban a SZAMÁRMESE c. költeményt szünetben. Bejött az orosztanár abban a pillanatban, ahogy becsengettek. Kérdezte, mit röhög az osztály, megmondtuk neki. Kérdezte, hogy el tudom-e mondani óra végén. Mondom, biztosan. Óra végén kihívott, fogta a verset és ellenőrzött. Felmondtam, megkaptam az 1-est. Kérdem, miért kaptam? Mert az oroszleckét még sosem tanultam így meg.  Utána a Tatjána levelével nyúzott, még ma is fújom.  Igaz, a Romhányit is. Tudok olyan verset tőle, ami még a Szamárfül-ben sincs benne. Édesapám barátja volt, abban a szerencsében volt részem, hogy személyesen ismertem. Élmény volt vele egy légtérben lenni.

Egyébként a tiéd se volt különb, de nekem szerencsére egy kellemes gyerekkori emléket juttatott eszembe.

Vendég

#7979 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ez egy nagyon tréfli hsz. volt, hozzád hasonló.

2012-02-16 22:31:59