Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#8238 Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:27

#8233: filiszteus - Cigányozás?

Vettem a fáradtságot, hogy megkeressem. Gáborka (#7885) nem te vagy egész véletlenül? Nekem úgy rémlik... A nagybetűs téged nem kedvel, dehát vagyunk így még páran. te viszont kijelentetted, hogy mi ezen mulatunk, mert prolik vagyunk és hát ennyi telik tőlünk. Mivel kijelentetted, igaznak is találod, annak is hirdeted és hát ha már hirdeted, akkor az szent és igaz - szerinted. Már hallottam egy ilyen barmot, aki azt mondta, hogy ő tudja, ki az ellenség, ő látja. A szomorú az az egészben, hogy talált még hozzá hasonló barmokat...

Fogalmam sincs róla, hogy orbán cigány-e, nem tartottam az anyjánál a gyertyát, de nem is érdekel. Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el, hiszen ez is hozhat pár cigány szavazót, akit majd később megnyúvaszthat. A nem cigány szavazók, akik a fanjai, azok pedig egyszerűen nem hiszik el, sőt annál jobban ragaszkodnak hozzá, hiszen "az aljas komcsik le akarják járatni" szeretett istenüket.

Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék.

Válaszok

filiszteus

#8240 Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:45:25

#8238: - Re: Cigányozás?

"Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék."

1. a Váci utcában egy zsebtolvaj cigánysiheder kotorászott a nagynéném táskájában, nagydarab társai fenyegetően léptek fel

2. A nagyobbik fiam kezéből kivette egy cigánylegény a telefont a metrón d.u. 5 órakor

3. A kisebbik fiamtól elvette a buszon 4 cigány a telefont

4. Egy cigány lelopta az esőcsatorna egy darabját a házunkról (megfogtam és átadtam a rendőrségnek, onnan tudom, hogy cigány volt)

brutalitásról szerencsére nem kellett írnom, mert nem volt esetünkben. Nem állítottam, hogy bántalmazták volna valamelyikünket is.

Ha hazudnék, akkor talán izgalmasabb történeteket írtam volna le. Ezek a szikár tények voltak csupán.

"Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el,"  Szóval az is baj, ha nem mosakodik, hogy ő nem cigány. Ha megtenné, akkor visítana aztán igazán a kórus. Szerintem nem tartja fontosnak, hogy cigány e vagy nem.

Nem írtam Gáborka néven és névtelenül sem, egyszer sem.

Vendég

#8242 Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:59:26

#8238: - Re: Cigányozás?

Nem akarom senki mellett letenni a voksomat és nem akarok senki ellen pálcát törni. Az biztos, hogy a cigány mentalitása az, hogy ami másnak van, azt el kell venni, mert neki is jár. Az nem lopűs., egyszerűen jár neki. Legyen az ereszcsatorna, ruhanemű, kerékpár, csak hogy pár dolgot felsoroljak. Ha fehér ember lop akkor az a cigány szemében is felháborító.  Én elhiszem, hogy Filiszteus ereszcsatornáját ellopták a barnabőrűek. Balatonszárszón tavaly koratavasszal a nyaralóövezetben nem volt ház, ahol nem törtek be, vagy nem loptak ereszcsatornát, kaput, kerítést és még sorolhatnám, mi mindent. Előző évben ismerőseim a nyaralóban, ill. a verandán kártyáztak este, a valaki besurrant és hátulról kirabolta a házat. 4 ember tárcáját, iratait, bankkártyáját  gyűjtötte úgy össze egy bátor valaki, hogy a tevékenységi helyétől 5 méterre ültek és beszélgettek a nyaraló, pihenő emberek.

Én sem vagyok róluk jó véleménnyel. Tisztelet a kivételnekm dolgozni nem akarnak. A baj az, hogy egyre kevésbé van mit.

Évekkel ezelőtt kitelepatették Széesfehérváron a Rádió utcai romákat. El kellett őket valahol helyezni, lakhatásukat biztosítani kellett. Egy nyírségi falu polgármestere 2 család betelepítését vállalta. Sosem felejtem el, riportot csináltak a faluban, először a polgármesterrel, majd egy helyi romával. Riporter a romához: Hallott Ön arról, hogy 2 roma család ideköltözik Székesfehérvárról? Roma: Ide ne jöjjenek, kevesebb lesz a segély!!! Meg nem fordult a fejében, hogy dolgozni kéne. Akkor még volt is mit ez az eset több, mint 10 éve történt. Valamikor, az 50-es években a cigányok lopták a tyukot, csirkét. Utána, a 70-es, 80-as években nem kellett félni, legfeljebb a rókától. Ma ismét az embertúl kell félteni a jószágot. Mikor fog ebből hazánk kimászni? Miért van az, hogy ha valahol betörés, lopás történik, az ember automatikusan a cigányokhoz köti? Sajnos azért, mert 100 esetből 98-ban valóban náluk kell keresni a tettest.