A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

Nyomasek Bobo

2012-03-06 21:50

Kedves petíció írója.Figyelemre méltó ahogy védi az aláírókat.27 fasza gyerek akik vállalják a nevüket.Csak az a gond hogy nem egy közülük ismert hús horgász aki kereseti forrásnak tekinti ezt a fajta horgászatot.Neveket nem említek mivel az már rágalmazás lenne.És azért beszélek többes számba mert többen vannak.Az ilyen dolog nem marad titokba.Lehet jönni a halászokkal a rabsicokkal, de először a mindenkinek a saját portáján kell söpörni.

Válaszok

Vendég

#123 Re:

2012-03-07 10:09:52

#122: Nyomasek Bobo -

"mindenkinek a saját portáján kell söpörni."

na ezt jól irtad nyomasek!otthon lehet söprögetned,biztos van mit!

Azt gondolod ,hogy tudsz valamit,amiről valójában semmit.

Vendég

#124 Re:

2012-03-08 20:32:52

Kedves nyomasek pajtás!

Szegény ismert "húshorgász" aki a nevét is vállalta vállalták,szerinted egy egész éves keresetet összefog 1 hónap alatt? Ne nevettesd már ki magad ilyen ostoba állitásokkal!!!Ez rágalom mind a 26 aláiró ellen,mégha csak néhányukat is ismered!

Ez is olyan mondákba, mesékbe illő legendák, amit többnyire a tudatlanság,okvetettlenségeskedés,zavarkeltés,és irigység táplál.Tudjuk ,hogy egy hal mire kiér a vizpartra,megnő!Vele együtt minden egyéb hir is!

Úgy halkan meg tájékoztatlak arról,hogy a kifogott hal, miután beirták a fogási naplóba magántulajdon,ha szabályosan fogta.

a petíció írója

#133 Re:

2012-03-11 21:38:32

Kedves nyomasek!

Figyelemre méltó, hogy nekem tulajdonítja a nevek vállalásával kapcsolatos hozzászólásokat. Csak az a gond, hogy nem én vagyok az és a 27 emberből magamon kívül összesen egyet ismerek. No meg az, hogy nem meri közzétenni a "húshorgászok" nevét, mert tart valamitől - le is írta: Ön rágalmaz.