Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#8698 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 10:17

#8697: Lukrécia -

Jó reggelit!  Nem láttam, de most nézem, hogy a Garcia Lopeztől kikapott. Meglepetés. Nem szeretem Murrayt, mert Ő is az a típus, aki minden labdát visszaüt, és szépen kivárja, amíg az én Fedem világgá üti, vagy hálóba. Tudod, Roger támadó játékos, Ő mindig, minden helyzetből nyerőt akar ütni, - mint tudjuk, az pedig tele van hibalehetőséggel.  Nadal is ablaktörlő volt, mindent kirohangászott, most már 26 lesz, egyre jobban kezd belefáradni ebbe. Bele is lehet. 15-20-as labdamenetekbe. Végül aztán Nadal már futtában elkezdte szórni a nyerőket is, a gacsos, balkezével. Meg Ő fejben nagyon erős. Federer meglepődött, amikor először játszott Nadallal, pedig az még a fénykorában volt, és ez a kis "úgyutálom" mindent visszatett, százszor meg kellett nyerni egy pöttyöt Fednek, abba meg bele lehet dögleni. Úgyhogy ezzel a két, mindent kivédekezünk típusú játékossal szemben Rognak negatív a mérlege. Attól még Ő a világ mindenkori legjobb teniszezője, aug. 8-án lesz 31 éves és Djokovicot tavaly csak Ő tudta elkapni a Roland Garros elődöntőjében, hogy utána kikapjon - szokásához híven - Nadaltól a döntőben. Én Federer teniszét szeretem a legjobban, bár már megkopott a régi fénye, de örök kedvenc marad.   Pusz., kezdek főzni, mert harangoznak.

Válaszok

Lukrécia

#8699 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 11:16:59

#8698: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK!

Nem veszem fel a kesztyűt, de csak azért nem, mert nekem ennyire kiemelt kedvencem, mint Neked Federerr, nincs. Nekem a mai játékosok közül pont Nadal a kedvencem, sok hasonlóságot fedeztem fel benne a fiammal kapcsolatosan. A mozgása, a futása, sokszor a nézése, ami nem mindig baráti, szóval ha őt nézem, kicsit mást látok. Ezzel nem azt mondom, hogy Federert nem szeretem. Én leginkább magát, a teniszt szeretem, csodálatos sport. Évtizedek óta mindig van kedvencem, egí időben az Edberg volt az. Úgy hálózni soha senki nem tudott, mint ő. Nagy kedvencem volt még Agassi is. Wilander is jó fej, szóval lehet sorolni őket, vannak szép számmal.

Ennyi a teniszről. Nekem nem kell főzni, mert van maradék kajám, elleszek vele még 2 napig. Jó főzést.