Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy baloldali

#8789 Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 13:41

Miért, ha az apám gyilkos, akkor én is? Vagy, ha elküldenek a p.csába, akkor menjek el? Na, nem!!! Egyébként, ha nem Kádár János, akkor került volna tán sokkal rosszabb az ország élére. Kádár egy szerethető embertípus volt, aki a maga puritán életmódjával nagyon közel áltl hozzám. Valahogy nem hallom, a nagy szidalmazásokat?! Szeretem az emlékét, és szeretem Gyurcsány Ferencet is, csak egy kicsit komolyodhatna, ha már politizálásra adta a fejét. Mesterházy meg a Horváth Csaba nekem olyan selyemfiúsak. Orbán Viktor bőbeszédű - régebben agresszív hajlamtól sem mentes -, egyáltalán nem különb Fletónál! Sőt, szerintem Fletó, ha nem dumált volna annyit feleslegesen és jobban odafigyel, akkor Viktátor labdába sem rúg, csak legfeljebb Felcsúton. Úgyhogy az idős nénitől kapott kézcsókját és egy nagy köszönömöt dobhat Gyurcsány Ferencnek. Én meg azt üzenem Fecónak, hogy nehéz lesz mégeccer, de, ha sikerül, akkor azért jobban válogassa meg a munkatársait, mondjuk olyanokat válasszon, mint én. - A tűzközeli helyzet pedig ismerős, ez mindig is volt, van és lesz, nincs kivétel, - csak én lennék, hogy erősítsem a szabályt. - Jó, ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá, de akkor nem kell felbukkanni időnként! Üdv.

Válaszok

filiszteus

#8791 Re: Kedves Filiszteus Úr!

2012-03-12 14:51:55

#8789: egy baloldali - Kedves Filiszteus Úr!

"Kádár egy szerethető embertípus volt, aki a maga puritán életmódjával nagyon közel áltl hozzám."

Ez egy mitosz, amit tudatosan terjesztettek róla. Nem puritán volt ő csak igénytelen. lehet, hogy olcsó cigarettát szívott

(jó mondás" a dohányzás proletár igénytelenség) de érdemes utána nézni, hány aranyérmes bikát lőtt ki szórakozásból. Az sokkal többe került, mintha csináltatott volna magánakl egy jólszabott öltönyt.

Lehetett volna rosszabb is? Minden bizonnyal! Pl. Münnich rosszabb lett volna. De ez azért nem menti fel. Mint ahogy nem mentette fel ez az érv Vidkun Quislinget, vagy Pierre Laval-t, akik elnyerték méltó büntetésüket, mert elvállalták egy kollaboráns kormány vezetését.

Miért ne bukkannék fel időnként és miért ne vitatkozhatnánk kulturált modorban?