Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

demokrata

2012-03-12 17:39

Egy órája mást sem csinálok, csak olvasom a tegnap este óta beírt hozzászólásokat. Nem értem az embereket, nem értelek Benneteket sem. Filike olyan kedvesen írogatott, hogy jó volt olvasni, de ugyanez jellemző Szerénkére, Lukréciára Vidékire és még sorolhatnám. Amit mindenki aki kutyabarát írt, az arra utal, hogy még nem haltak ki az emberekből az érzések.
Én elfogadom azt is, hogy nem mindenki baloldali, jobboldalon is vannak rendes emberek, nekem is vannak jobbos barátaim. Soha, semmilyen körülmények között nem akarjuk meggyőzni a másikat arról, hogy kinek miért kéne a nézeteivel felhagyni. Soha nem jut eszünkbe a másikat ezért mocskolni. Ezért is érint mindig, újra érzékenyen, amikor a büdöskomcsizó megjelenik, ideböffen egyet és újra eltűnik, csak a baj, hogy nem örökre. Megjelenik és megint kihozza az emberekből a mérget és jön a vita. Sima provokáció, amivel nem kéne foglalkozni. Legyünk továbbra is békében itt a fórumon. Fili, most van kutyád?

Válaszok

Szerénke

#8807 Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-12 17:55:49

#8802: demokrata - itt a piros, hol a piros?

Filike eltűnt és, ahogy olvasom a híreket, egy darabig nem is fog előkerülni. Gondoltad volna? Szegényke, nekem nagyon hiányzik. Federer is nyert a kis amerikai ellen, 20 éves, nem is olyan "kicsi". Ez a büdöskomcsizós meg egy sz.rkeverő, de én nem fogom hagyni szapulni magam a semmiért, és Benneteket sem.

filiszteus

#8808 Re:

2012-03-12 17:57:00

#8802: demokrata -

Tavaly március óta nincs. Az említett okból, meg a gyerekek elég keveset vannak itthon és az egész törődés a kutyussal ránk maradna.

Persze, ha az ember egy ilyen képet meglát, akkor azért elgyengül benne az ellenállás:

http://kepfeltoltes.hu/120312/kisvizsla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg