Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#8925 Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 17:13

#8921: demokrata - Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Na, már Te is kezded, milyen demokrata vagy?  Én szeretem az Aradszky számait is, mert utálom a nyálas gyöngéden öllelj át féléket, de hallgattam volna róla, ha nem savazzátok le Lacót.  Még az anyukám is szerette őt meg a Szécsit.  Más: a fiam, kb. 3 éves korában meséli a nagyapjának, hogy azt mondták rám, hogy olyan vagyok, mint egy arisztrokrata. Mire apám közölte vele, hogy "na, erre ne vágjál fel"!. Hiszek neki, mert Ő télleg mindig igazat mondott, és elárulom, hogy éppenséggel nem a baloldalra szavazott, akkor is imádom és a jó Isten nyugosztalja Őt.

Válaszok

demokrata

#8926 Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 17:16:33

#8925: Szerénke - Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Jaj, dehogy akartalak megsérteni!

Így kerek a világ, egyik ezt szereti, másik azt. Aradszky nem az esetem, de nem zavar a hangja, vidámak a számai. Amivel engem ki lehet kergetni a világból, az a rap. Lehet, hogy megöregedtem? Biztos, hogy fiatalkoromban sem szrettem volna.

filiszteus

#8927 Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 17:30:00

#8925: Szerénke - Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

"na, erre ne vágjál fel"! Hát a degenerált, nyúlszájú, farkastorkú Károlyi Mihály tényleg nem vághatott fel arra, hogy arisztokrata, de pl. Szalay-Berzeviczy Attilának nem kell szégyellnie a származását.

http://www.google.hu/search?q=szalay-berzeviczy&hl=hu&client=firefox-a&hs=Esy&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sY6ETo2aHe7N4QTdj7mVDw&ved=0CDkQsAQ&biw=1920&bih=1071