Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-11 20:26

#9645: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ha ma élne, szerintem még depressziósabb lenne, mint halála előtt volt.

De kérdem én: ezt most miért írtad? Igaz, nem nekem, de beleszólok én is: tán a jobboldalé volt?  Igaz, írod és igaz is, hogy szuverén elme volt. Attől még mindig sokkal inkább baloldali, mint jobboldali. De: ha nem érzi a ma regnáló hatalom azt, hogy baloldali ÓRIÁSI elme volt, akkor miért akarják - és fogják is - a helyéről kipaterolni? Most ne gyere nekem azzal, hogy a rakparton jobb helye lesz, mert jobb helye sehol nem lehet, mint ahol most van. Miért kell mindent lerombolni megállítani, áthelyezni, kipaterolni, amit nem ők csináltak? Ez is csak arra megy ki, hogy akkoris megmutatják, hogy ők az erős legények és akkoris elrakják onnan, ahol most van. Mint a Nemzeti szinház esete  anno előző regnálásuk alkalmával. Egy félkész építkezés tönkretétele a sokkal jobb helyen és egy lepusztult iparnegyed közepén felépíteni egy másikat, hogy elmondhassák, ezt ők csinálták. Mennyi kidobott pénz a hatalommámor miatt.

Sehol nincs József Attila baloldali  megítélése ezekhez a húzásokhoz képest.

Egyébként a vers, amit feltettél,  csodálatos.  A zseni és az őrült nagyon közeli két fogalom. József Attila ZSENI volt. Ez minden verséből kitűnik.

Válaszok

filiszteus

#9647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-11 21:04:14

#9646: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Mint a Nemzeti szinház esete  anno előző regnálásuk alkalmával. Egy félkész építkezés tönkretétele a sokkal jobb helyen és egy lepusztult iparnegyed közepén felépíteni egy másikat, hogy elmondhassák, ezt ők csinálták."

Ez egy nagyon igazságtalan kijelentés. nem tudom mikor jártál ott utoljára, de lepusztult iparnegyednek nevezni egy virágzó új városrészt, azért, hogy rúgjál egyet a Fideszen, az kissé erős.

Az Erzsébet téren igen szűkösen fért volna el a színház és hatalmas dugókat okozott volna minden előadás idején a sok parkolót kereső autó.

Tényleg azt hiszed, azért helyezik át közelebb a Duna parthoz J.A. szobrát, mert baloldali volt és ők meg jobboldaliaknak tartják magukat? Ne legyél ennyire rosszhiszemű! Drága az üzemanyag, meg lopnak a fideszesek, meg miegymás, de azért  rémtörténeteket nem érdemes gyártani.