Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#10047 Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 08:09

#10043: - A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Na, megint előjöttél a pincéből, Te aljadék. Megint megpróbálod a két ember ügyét párhuzamba állítani, noha ugyanolyan jól tudod, mint én, hogy a Schmitt plágiumügy tény, a Gyurcsánynak meg megint gyorsan kreáltak valamit, hogy a gondolkodni képtelen jobboldali zombik vezényszóra fújhassák, hogy a Gyurcsányra rábizonyították a semmit. Erre kár is több szót vesztegetni, ezzel itt magadra maradt, Te anonim Filiszteus, mert hogy Te írtad, abban biztos vagyok.  Látod, ezért tudok rád végtelenül haragudni. Este buta módon kiöntöm a lelkem, éjjel belém marsz. Maradj magadnak.

Válaszok

Vendég

#10050 Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 12:20:42

#10047: Lukrécia - Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal Gyurcsánynak meg megint gyorsan kreáltak valamit,

:D :D :D :D :D

Négy évvel azelőtt, hogy Gyurcsány Ferenc A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel benyújtotta diplomamunkáját, akkori sógora is leadott egy szakdolgozatot Pécsett, méghozzá ugyanezzel a címmel. A politikus első nyilatkozatában azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát. Gyurcsány Ferenc a Hír TV kérdéseire később mégis elismerte, hogy a szakdolgozat eredeti változatát felhasználta saját munkája elkészítéséhez, mint kiderült, rokona tudomása nélkül.

filiszteus

#10056 Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 15:57:53

#10047: Lukrécia - Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Képzeld nem voltam anonym filiszteus. Én is ebből a beírásból értesültem a fejleményekről és utánanéztem. A Hírtévé videó linkjét én raktam fel. Mi köze ennek ahhoz, hogy te bizalmas információkat árultál el magadról, ahogy én is megtettem nem egyszer.  Rokonaink nekünk ezek a politikusok? de ezzel együtt ÉN MINDENT FILISZTEUS NÉVEN ÍROK! Fogd már fel légy szíves!

És hozzá kell lassan szoknotok a gondolathoz, hogy a kedvencetek szakdolgozatát Rozs Szabolcs írta és négy évvel később ugyanazzal a címmel beadott ő is egyet, amit most nem találnak. Ha nem hisztek a Hírtévének, akkor hallgassátok meg az interjút Fletoval, ahol ezt nem is igen tagadja.

Vendég

#10159 Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-05-01 13:28:47

#10047: Lukrécia - Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal a Schmitt plágiumügy tény, a Gyurcsánynak meg megint gyorsan kreáltak valamit,

A módfelett ocsmány büdöskomcsi féreg kedvenced esetében bizony-bizony már most sokkal több bizonyíték van a plágiumra, mint Schmitt esetében akár a bizottsági jelentés után volt, te szoci nyugger tetű... :))))

Tessék a brutális tények, feketén-fehéren. :D  :D  :D

http://mno.hu/belfold/bebukta-gyurcsany-ferenc-plagizalt-video-1072270