Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#10056 Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 15:57

#10047: Lukrécia - Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Képzeld nem voltam anonym filiszteus. Én is ebből a beírásból értesültem a fejleményekről és utánanéztem. A Hírtévé videó linkjét én raktam fel. Mi köze ennek ahhoz, hogy te bizalmas információkat árultál el magadról, ahogy én is megtettem nem egyszer.  Rokonaink nekünk ezek a politikusok? de ezzel együtt ÉN MINDENT FILISZTEUS NÉVEN ÍROK! Fogd már fel légy szíves!

És hozzá kell lassan szoknotok a gondolathoz, hogy a kedvencetek szakdolgozatát Rozs Szabolcs írta és négy évvel később ugyanazzal a címmel beadott ő is egyet, amit most nem találnak. Ha nem hisztek a Hírtévének, akkor hallgassátok meg az interjút Fletoval, ahol ezt nem is igen tagadja.

Válaszok

Lukrécia

#10059 Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 16:50:04

#10056: filiszteus - Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Rohadtul nem érdekel, hogy mit írsz a jövőben, én soha többé nem fogom magam kiadni neked semmilyen levelezési formában. Bánom, hogy eddig megtettem. Ennyi érzelmi sivár emberrel, mint amennyi jobboldalon van, és ebbe Te is beletartozol, én még nem találkoztam....