Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy álvidéki, aki vidéken lakott

#10401 Re: Re: Re: Hol az igazság? Ártatlannak!

2012-05-26 10:18

#10364: ártatlan - Re: Re: Hol az igazság?

ÓRIÁSI hozzászólás!  Milyen igazad van, aki lop, annak a neve egytől egyig tolvaj. Volt sejtésem, hogy ki e hsz. szerzője. Gratulálok, ügyes vagy. Náladnál különben egy tanár nem magyarázta volna el. Ezt már csak az nem érti meg, aki nem is akarja.

Éppen érkezett a DK-tól értesítés a témával kapcsolatban, majd olvassátok el! (Egyébként emiatt került most előtérbe a hsz-ed.)

Lépjetek be nyugodtan a DK-ba, kifizetem előre az éves tagdíjatokat, a miénket is előre rendeztem

Légy szíves, mondd a gyereknek, hogy vigyázzanak magukra és, hogy tettem a számlájára költőpénzt. Mindig ki van kapcsolva, vagy elvesztette megint a telefonját?

Mindenkit üdvözlök és legyetek bizakodóak, mi is azok vagyunk!

 

Válaszok

még demokratább MHGY

#10402 Re: Re: Re: Re: Hol az igazság?

2012-05-26 13:31:06

#10401: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Re: Hol az igazság?

"A nácik nem kérték 437.000 zsidó deportálását. 50-100.000 egészséges kényszermunkást vártak és helyettük kaptak öregeket és gyerekeket ." És vajon ez kinek a felelőssége?? GYEREKEKET????? Ezt a kegyetlen piszkosságot követte el mindössze Horthy és van aki ezt dicsőiti??!!!

Ezen e llehet gondolkodni, hogy még egyszer kell e nekünk ilyen banda?? Vagy ezt inkább gondolkodás nélkül is el kell itélni és az elkövetőnek nem szobor járna, hanem kötél. Aki gyereket mészároltat le az minek nevezhető?? Ócskábbnak és alantasabbnak még a háborus bűnösnél is és soha ne legyen békessége halálában. Kínlódjon a pokolban, mert máshova nem kerülhetett.

Gondoljatok mindannyian a saját gyerekeitekre, mert ha már magunkkal nem is igen törődünk, de egy gyerek halálánál nem lehet kegyetlenebb érzés a földön. Mocskos náci csűrhe!!

Le velük mindörökre!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

 

M.H.GYF

#10405 Re: Re: Re: Re: Hol az igazság?

2012-05-26 17:01:13

#10401: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Re: Hol az igazság?

Hol az igazság? Ott, hogy - hozzátok hasonlóan - mi is bizakodóak vagyunk!

Kiemelt figyelemmel olvassuk a DK-ról szóló híreket, a többiekhez képest. Nincs kedvem itt írogatni, mert belefáradtam abba a sok átkozódásba, amit kapok a semmiért.

A gyerekek holnap du. indulnak és 10 nap múlva jönnek haza. A telcsit elhagyta és most a régit használja, valami más számmal. Majd veszünk újat, ha hazajön, a küldeményedből. Az elveszett is 130 e. volt, nem túl régen.

Jövőre terveztem, hogy belépünk a DK-ba, de azért kösz.

Forró üdvözlet Nektek is! (Vagy inkább hűvös kellene, mi?)  Szia.