Krisztus serege

Kedves Honfitársaim, Felebarátaim!

Azért készítek petíciót, mert szegény vagyok, és nem elegyedek a politika egymást megszégyenítő és vádoló könyöklésébe.

Én csak egy gyarló ember vagyok, de egyúttal Krisztus szolgája is, templomban orgonálok Istentiszteleteken és jótékonysági koncerteket adok, csak a körülményeim nehezek, áram nincs a házunkban, fűtés nélkül vészeltem át a téli időszak  egy részét de Istennek hálás vagyok, hogy túléltem, semmi bajom nem lett, és bőven megadja a napi betevőmet és ruhákat is kapok.

Életemben mindennap megvallom embertársaimnak Krisztus-hitemet, és kívánom , hogy Ők is higgyenek az Úrban, mert csak Ő tud megtartani egyéni és nemzeti szinten is.

HIgyétek el, hogy senki ember nem tud érdemben segíteni abban a világban, melyben élünk, hogy "szavatolja" a földi életet, mivel maga Krisztus beszélt a világ fejedelmé-ről, sőt háborúkról és más félelmetes dolgokról, és hogy a világ a gonoszságban vesztegel.

Kedves Barátaim, arra szeretném felhívni tisztelt figyelmet, hogy Krisztusba kapacsokodjatok és Rá szavazzatok, minden gondotokat Őreá vessétek, mert Nek igondja van reátok.

Ne higgyétek, hogy bárki politikus meg tud védeni, esetleges hatalmas túlerővel szemben, de természetesen -ha valaki szavaz- a béke pártján állókra szavazzon.

Viszont az biztos, és ezt saját életemben is megtapasztaltam, hogy csakis Isten, Aki meg tud erősíteni és megvédeni, és ha az Ő akaratát kérjük és Hozzá tartozunk, semmi nem árthat nekünk. Akár ez életben és aztán pedig az Ő mennyei Országában folytatjuk örökéletünket.

A Bibliában minden Igaz és meg is történik, elsősorban Krisztussal és az Ő Országával törődjetek, mert földi ember nem tud megmenteni, mivel nincs hatalma rá, de természetesen az a jó, ha mindent megtesz ezért, viszont csak Krisztusnak, Aki mindenek felett Úr és a világ gonosz erői felett is hatalma van.

A Bibliában, Péter levelében meg van írva, hogy amikor azt mondják: béke és biztonság, tör rájuk a veszedelem.

Én földi értelemben szegényen is a leggazdagabbak között érzem magam Krisztus oltalma és segítő, mindenek fölötti támogatása miatt.

Szavazzatok Krisztusra, életeteket tegyétek az Ő hatalmas kezébe, és imádkozzatok, ne földi hatalomban, hanem az Isten Országában higgyetek, a földön sok érdek, manipuláció van, és az Úr sosem fog manipulálni, hanem az Ő igen-e igen, és nem-e nem, és örök élet múlik rajta.

Legyetek Ti is Krisztus seregének és ne földi hatalmaknak tagjai, hanem mennyei polgárok!

Csatlakozzatok Krisztus, a Királyok Királya seregéhez, itt nem kell vagyon, sem hozzájárulás, hanem az Úrba kapaszkodás és a Belé vetett teljes bizalom.

"Az Istennek békessége, mely mindent felülhalad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban" Filippi levél

Szeretettel ölellek Benneteket Drága Honfitársaim,Testvéreim, Magyarok!

Soltész Enikő

kántor, zongoraművész

Aláírásommal elfogadom, hogy Soltész Enikő láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák: