Tiltakozunk Aranyi János gyepmester működése ellen!

Vendég

#26 Re:

2015-03-06 10:49

#10: -  

Mégis, annak ellenére, hogy  heti 2x eteti a kutyákat, napi 1000 forintot számol fel, ha elad egy kutyust.    szemétláda,egy rohadék.

Vendég

2015-03-07 13:01

Felhaborito hogy ily modon hagyjak müködni öt,hisz semmi kontroll alatt nincs a behozott es megölt vagy kihozott kutyak szama. Szabad keze van es a jegyzökkel együtt mindenki tudja hogy öli a kutyakat szazasaval. Sok feljelentes ellenere semmi nem törtenik.Azonnal swzüntessek meg ennek a hohernak a müködeset.

Vendég

2015-03-07 17:00

grausamkeiten gegen Tiere ghen gar nicht

Vendég

2015-03-07 18:20

Végre valami indult ez ellen a förtelmes lény ellen!!!! Jó lenne, ha a Petícióval elérnénk az "elcsapását" . Továbbra is mondom, hogy emellett még nagyon sok lehetőség van; jogi út, feljelentés, felettes szerveknél eljárás indítása,rádió. tv, újságcikkek stb. Ha nem lesz eredménye a Petíciónak tovább kell FOLYTATNUNK!!!!! Szívesen segítek !!!
bíró

#30 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-03-08 06:34

#21: Kopaszkutya - Nincs más nekem csak a farock! 

hát akkor: a kurva anyádat!

kopaszkutya

#31 Re: Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-03-08 17:08

#30: bíró - Re: Nincs más nekem csak a farock! 

Viszont kívánom, és hasonló jókat önnek is, csak duplán!

Emi

#32 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-03-09 00:00

Ember vagy? A te életed, azt kezdtél vele, amit csak akartál. Panaszkodni jöttél, hogy alig élsz? A te problémád, hogy ennyit hoztál ki belőle. Az állatok meg az ember felelőssége. Nem hiszem, hogy érted, miről van szó. A legjobbakat kívánom! A hozzá-állásodnak is... Ne sírj, mit kaptál az élettől. Csak azt, amit magadnak teremtettél :)

Vendég

2015-04-10 18:05

Szégyen ahogy az emberek bánnak az állatokkal. Ezt a tisztelt gyepmestert én is szívesen eheztetnem és szomjaztatnam amíg meg nem döglik! !!
csak egy állatbarát

#34 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-04-10 18:19

Az ember jellemét visszatükrözi ahogy az állatokkal bánik. Aki elmegy egy szenvedő kutya mellett, az elmegy a szenvedő embertársa mellett is ugyanúgy! Tehát kedves "kopaszkutya" sűppedj kicsit az önvizsgálatba, és majd rájössz miért vagy ilyen keserű. SEGÍTENI JÓ dolog! A hálás szemek, akár emberé, akár állaté simogatják a lelked egy jó darabig. Na persze a kis irományod alapján te ezt nyilván sohasem tapasztaltad. 

Vendég

2015-04-11 01:58

Hogy egyaltalan errol beszelni kell. Sot, tiltakozni!!! :(((

Vendég

2015-04-11 17:17

Legyen szigorú bűntetése és hasonló emberek bűnhődjönek minden gonosz tettért! Örülök a kezdeményezésnek! A lelkiismeretlen állatokat szenvedtetőket érje el a végzet! Fogjunk össze az állatkìnzók ellen. , hogy egy sem ússza meg szenvedés nélkül a börtönben!

Kopaszkutya

#37 Csontig!

2015-04-11 19:41

Mondom! Lehet örökbe fogadni egy-egy korcsot és otthon saját költségen ki lehet nyalni neki! Meg az enyémet is, ha volna gusztusom hozzátok!

csak egy állatbarát

#38 Re: Csontig!

2015-04-13 16:17

#37: Kopaszkutya - Csontig! 

"kopaszkutya" szerintem te egy beteg állat vagy, aki itt éli ki magát! E helyett az oldal helyett inkább keress fel egy pszichológust, és kezeltesd magad! 

edp2

2015-06-23 12:21

Mert a gyepmesteri telepeket azok kezèbe kell adni, akik szìvvel, lèlekkel küzdenek az àllatokèrt.

Vendég

#40 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-06-23 12:31

Èn csak azt kìvànom neked, hogy a Jò Isten ùgy verjen meg, hogy pörögjèl.

Vendég

2015-06-23 20:18

Az állatok védelmében és biztonságukért minden jóérzésű ember írja alá ezt a petíciót.
Sokan szeretnének olyan világban élni, ahol becsülik és tisztelik az állatokat és súlyosan büntetnék az állatkínzást.
Az önkormányzatok támogatnák az állatvédők törekvéseit és anyagilag támogatnák az ivartalanítást, az állatok gazdásítását. ÁMEN!

Vendég

2015-06-23 23:39

Szeretem az állatokat !

Vendég

2015-07-12 12:20

Nem is tudom mit szóljak fel vagyok háborodva hogy az állat törvény semmit nem ér ! Hiába hoznak törvény nem gyakorolják, a kutya tulajdonosokat kellene elővenni mert ők tehetnek arról hogy ennyi ártatlan jószág kerül a telepekre. Valahogy jobban kéne ellenőriztetni a kutya tulajdonosokat,némelyik állat irgalmatlan körülmények között van tartva . Arról nem is beszélve hogy ki engedik a kutyákat az utcára hogy kint végezze a dolgát mert a kertje tabu össze kéne szedni a kutya piszkot, persze hogy lelépnek el csavarognak, ha tüzel meg történik a baj jönnek a kiskutyák akik szintén az utcán végzik utána a telepen szóval ez egy ördögi kör, és erről az ember tehet tisztelet a kivétel.

Vendég

2015-07-12 12:44

Tiltakozom a kegyetlen bánásmód ellen!!
Lallerneje

#45 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-07-12 15:59

Lallerneje

#46 Re: Nincs más nekem csak a farock!

2015-07-12 16:00

Egyetlen korcsot látok itt, viszont megdöbbentő hogy tud írni. :D Kívánságod számomra parancs: Kurvaanyád.

Vendég

2015-07-12 17:24

Azért írtam alá, mert már évek óta hallom, hogy miket tett, tesz Aranyi. Már többször írtam, hogy szívós, kitartó módon, minden jogi lehetőséget kihasználva biztosan el lehetne onnan "takarítani". Már a segítségemet is felajánlottam, ha jogi probléma adódik. Itt az a megoldás, hogy minden egyes jogsértés miatt minden lehető jogi utat következetesen be kell járni. A nyilvánosságot - újság,.tv, stb - minden ügyben be kell vonni.Az eseti felháborodások NEM ELEGEK !! Közigazgatási eljárás, NAV eljárás, büntető eljárás... Előbb- utóbb már nem lesz érdeke senkinek, hogy védelmezze. A folyamatos eljárásokkal kell eltüntetni még az állatok közeléből is!!!.

Vendég

2015-07-12 20:25

Le a sintértelepekkel!!!!

Vendég

2015-07-12 22:55

Mert imádom az állatokat ezen belül a kutyákat és próbálok segíteni rajtuk.Ugyan akkor gyülölöm és megvetem az ilyen moslék embereket.

Vendég

2015-07-13 06:44

Hosszú hónapok óta jönnek sorra a jelzések arról, hogy mennyire gátlástalanul - már -már maga mutogatóan kegyetlenkedik ez az embernem nem nevezhető lény. Hány fotó és "jelentés"kell még,hogy eltávolítsák ????

Nem értem az illetékes önkormányzatot-a jegyzőt....Ennyi pénzük van ? Közpénzből, hogy ezt elnézik ? Vagy ebből az extra bevételből nekik is jut ? ( Nem hinném )

Tegyenek már valamit !!!! Rengeteg fotót tettek fel állatszeretők, amin kerékpárral ( ! ) kötegelővel rögzítve szállítja szerencsétleneket. Ez már önmagában állatkínzás.

Megszüntetik a nyomozást ? Azonnal fellebbezést benyújtani !!! A gyepmester közpénzt kap az ellátására, akkor hogyan lehet,hogy a boncjegyzőkönyv szerint kórosan sovány ? Ez nem elegendő bizonyíték ?

Nem értem kinek áll ez érdekében.......