Quaestor károsultak megmentéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2015-04-10 06:41

"Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában a Fidesz elnökeként jelezte, minden kampányba be szokott szállni, nem csak a hétvégi tapolcaiba. Veszprémben is volt. Most sem tudja, mi lesz a végeredmény. "A jó isten kezében vagyunk" – mondta a mostani választásról. Ha a Fidesz nyer, folytatják a sikertörténetet."

LOPUNK, CSALUNK, HAZUDUNK ! ! !

Vendég

#2127 Re:

2015-04-10 06:43

#2126: -  

A többi 8 millió elmehet a búspi..ába !!!!!!!!

Vendég

#2128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-10 06:45

#2124: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A másik oldal sem jobb! Őszintén nem érdekel ki mit hazudik, és hogyan mártogatják egymást! Ettől nekem se jobb, se rosszabb nem lesz! Nagyjából mindegy ki ül ott fent, ha hagynak élni! Dolgozom, megteremtem magamnak és a környezetemnek az élethez való dolgokat. Ne adjanak ingyen semmit, de ne is vegyenek el! 

Vendég

2015-04-10 06:53

Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy benyújtanak egy törvényjavaslatot, amely majdnem minden Quaestor károsultat kártalanítana. A javaslat értelmében egyébként minden érintettet 100 ezer euróig, azaz 30 millió forintig kártalanítanának egy alapon keresztül, várhatóan legkésőbb július végéig.

Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor azt mondta, hogy először el kell olvasnia a tervezetet, de az irányt érti. Rogán Antal szerint ez a javaslat nagy arányú kártalanítást tenne lehetővé - mondta Orbán Viktor. Az üggyel a közpénzek miatt is foglalkoznia kell a kormánynak, a fejlesztési banknak például 17 milliárd forintja szorult be és az önkormányzatoknál is nagy a kár, de önkormányzatok nem mehetnek tönkre, a kormány megszavazott egy jelentős összeget annak érdekében, hogy az önkormányzatokat segítsék.

Ezután jön a Quaestor-károsultak ügye, itt 32 ezer meglopott embert kell látni - mondta a miniszterelnök. Ha a Beva jó döntést hozna, akkor is 9500 károsult maradna. Az ő problémájukat is megoldaná Rogán javaslata, ha ezt megszavazzák, összesen 73 ember maradna, akinek beszorul pénze, ennyi károsult van ugyanis, aki 30 millió forint fölötti összeget fektetett be.. A javaslattal azonban az a probléma, hogy az alapból kifizetett pénzt a bankrendszer szabályosan működő intézményeivel kellene megfizettetni. Ezt azonban az EBRD-vel kötött megállapodás nem engedi meg. Ez csak akkor működik, ha a pénzügyi rendszer szereplői beleegyeznek.

Vendég

2015-04-10 06:55

"Ez csak akkor működik, ha a pénzügyi rendszer szereplői beleegyeznek."

Mi beleegyeztünk abba, hogy ellopják a pénzünket?

Felháborító!

Vendég

#2131 Re:

2015-04-10 07:16

#2130: -  

remélem meggyőzik a pü-i rendszert, különben jaj nekünk

Vendég

#2132 Re: Re:

2015-04-10 07:24

#2131: - Re:  

Nem meggyőzni kell őket, hanem utasítani!

Vendég

#2133 Re: Re: Re:

2015-04-10 07:27

#2132: - Re: Re:  

ha ezt keresztülviszik, biztos nyernek pár szavazót

Toilet

#2134 Re:

2015-04-10 07:29

#2129: -  

"A javaslattal azonban az a probléma, hogy az alapból kifizetett pénzt a bankrendszer szabályosan működő intézményeivel kellene megfizettetni. Ezt azonban az EBRD-vel kötött megállapodás nem engedi meg. Ez csak akkor működik, ha a pénzügyi rendszer szereplői beleegyeznek."

Márpedig a bankok tiltakoznak (portfolio.hu), lásd a Beva tagok levelét!

Lehet, hogy a kormány még Tapolca és a hétvégi tüntetésünk elött visszatáncol a saját megoldási javaslatától?

Vendég

2015-04-10 07:37

Ez megint csak egy gumicsont és figyelemelterelés. Ha nincs mögötte komoly szándék, miért dobták be?

Vendég

#2136 Re: Re:

2015-04-10 07:46

#2134: Toilet - Re:  

Azért a 210 milliárd forintunk a pénzügyi szektornak is jól jönne! Márpedig nem hiszem, hogy mindenki egyből a fenekére verne a visszakapott összegnek! És legyünk őszinték, a párnánk alatt is csak egy darabig őrizgetnénk azt!

Vendég

#2137 Re:

2015-04-10 08:24

#2069: -  

"Tisztelt Sorstársak!

Ugye tudják, hogy április 11-én Budapeseten 15 órakor a Báthory utca 5 szám alatt, az ottani quaestor iroda előtt demonstrációt tartanak a károsultak.

Kérem amennyiben úgy gondolják, hogy a befektetett pénzüket szeretnék még visszakapni, jöjjenek el. Tudom, sokaknak ez nagy erőfeszítést és nehézségeket okoz, de fogjunk össze, mutassunk egységet és erőt.

Ha a kormány, ill. a különböző hatóságok is látják az összefogást, higgyék el, nagy eredményt érhetünk el.

Úgy néz ki, hogy jó idő lesz, az égiek is velünk lesznek. Ha lehet hozzanak magukkal még egy embert.

Köszönöm. "

CSATLAKOZOM A  FELHÍVÁSHOZ! Amit bejelentettek, az MÉG TERV, azt le is lehet szavazni! Lehet nagy ellenállás!

Igaz már kicsit jobb a kommunikációjuk, DE AKI A KEZÉBEN AKARJA TUDNI A PÉNZÉT MINNÉL HAMARABB ANNAK MINDENKÉPPEN EL KELL JÖNNI! NYOMÁS GYAKORLÁS! LÁSSA, HOGY NINCS EGYEDÜL! SOKAN VAGYUNK!

MEGMUTATJUK? DE NE mocskolással ! Azzal még nem ért el senki semmit!

Vendég

#2138 Re: Re: Kellett vóna nem kellett vóna ! Nem kellett vóna brókerezni, nem kellett vóna harácsolni

2015-04-10 08:35

#2098: ötlet - Re:  

Ugyanezt mondta Demján, akinek a bankja 4,5%-os kamatot ígér! Q rövidtávú 5%-os!

Most ki kit néz hülyének??????????????????????????????????????????????????????

Én csak azt kívánom az ilyen hozzászólónak, hogy azt kívánom, amit ő! Az évekig rakosgató emberek nevében!

Tragikus helyzetbe kerülőkében (MNB állami szervezetnek - aki jobban rálát - az

nem tűnt fel, de nekik fel kellett volna!)!

Azt, hogy a bankok a betet tőkém után kivételkor még a betett tőkét sem kapja vissza az különféle díjak levonása után????nem háborítja fel a tisztelt hozzászólót?

Vendég

2015-04-10 08:40

Drágáim !!!

Ne  dőljetek be,  ne  hígyjetek  Rogánnak,  figyeltétek  a  Páva  táncost  is,  már  rögtön  előtérbe

helyezte  az  intézményi  befektetőket,  csűrnek,  csavarnak !!!   Le   akarnak  szerelni  !!!

Dönthettek  volna  már   arról,  hogy  az  eddig  zsírosan meggazdagodó  MNB  és  Matolcsy   

állja  a  számlát !!! Ehhez  nem kell  EBRD meg  Uníós  jóváhagyás.  AZONNALI  ÉS  EGYÉR-

TEMŰ VISSZAVONHATATLAN DÖNTÉST, GYORS rendezést  követelünk.  !!!

Figyeltétek  a  tegnapi  nap  az MNB  megállapította,  hogy  Matolcsy  nem  hibás   !!!???

Jó ugye ?  Vida  Ildikó  is  kivizsgálta saját  magát  ez  egy  jogállam.  Orbán,  Szijjártó...

és  sorolhatnám   egyik  sem   hibás  csak  az  Isten adta  Nép.

Tüntetni !  Tüntetni  !  mert  csak  az   erőből  értenek , lásd  az  internet-adó  tüntetést.

Mindegy  kinek   az autóbuszán  érkezel  ,  mindegy  milyen belső  hittel  a  lényeg,  hogy  nagy  összefogás  legyen.

A  tüntetésen  pedig  záros  határidőt  kell  követelni  a  rendezésre.

Gyorsan  intézkednek  ugye,  egy  barátokból  kinevezett  nonprofit kft  embere  a  felügyeleti  biztos  !!!

Mégegyszer   mindenki   jöjjön   tüntetni  ez  itt  most  nem  babra  megy   !!  Hozz  magaddal

még  két  három   embert.   !!!

Közölni  kellene mégegyszer  a   tüntetés  pontos   idejét is   !!!

Vendég

2015-04-10 09:07

Mert károsult vagyok

Vendég

2015-04-10 10:43

Egyenlegközlő megérkezett a kijelölt felügyeleti biztostól, minden passzol a kötvényekkel (darabszám, név, ISIN, stb) ahogy sejtettem.

Vendég

#2142 Re:

2015-04-10 10:58

#2141: -  

Én is megkaptam elektronikusan, no de ezt már a fióktól is kikértem letéti igazolás címen! Na jó, azon a 4Ft többletem nem szerepelt! :)

Vendég

#2143 Re: Re:

2015-04-10 11:18

#2142: - Re:  

Nekünk 9e és 11e Ft plusz van a számláinkon. Ez a "vagyon" amiből új kötvényt már nem lehetett annó venni, kivenni a KP-t meg a TBSZ miatt nem lehetett. De OTT HAGYOM nekik a 20e Ft-ot, ha a kötvényink árát visszakapjuk rövid időn belül...

Vendég

2015-04-10 12:26

Fiktiv, nem fiktiv... Veszelyes szavak... En azert ovatosan kezelem az oromhirt, penz beszel. Majd csak akkor ebredek fel ebbol a remalombol ha minden megtakaritasom a birtokomban lesz. 

Vendég

2015-04-10 13:13

A BEVA vállalta a kártalanítást, így döntött. A Rogán A. féle javaslat úgy egészült ki, hogy a BEVA tagoknak az MNB adna hitelt, hogy befizethessenek az alapba, 10 éves törlesztési határidővel, és kötvénykibocsátást is engedélyeznek számukra. Ez már igazán elfogadható, és tényleg, hova tennénk a "visszajáró" pénzünket, ha nem a bankszektorba, vagy államkötvénybe. Ez is egy nyomós érv, remélhetóleg elfogadja a parlament a két mára ígért törvényjavaslatot függetlenül a vasárnapi választásoktól. Egyébként a párom és én is megkaptuk ma e-mailben az egyenlegközlőt, melyen csak darabszám meg a kötvény neve szerepel, ezek stimmelnek. De hogy kerül a SAXO bank is a képbe, hogy ott is nyílván van tartva a kötvény? Oda lett befektetve vajon? 

Vendég

#2146 Re:

2015-04-10 13:13

#2144: -  

Nyugtával dícsérjétek a napot!

Vendég

2015-04-10 13:41

Ez a fiktív nem fiktív játék még mindig igen messze van a valós kártalanítástól, ráadásul a BEVA meddig a 30 millióig vagy az eredeti 6 millióig fizet, az 1 millióig 100%, 1-től 6-ig 90%-os konstrukcióban vagy hogyan ? Mert az eredeti BEVA kártalanítás, a fiktív nem fiktív játékkal megfűszerezve számomra egy röhej - a káromhoz képest.

Vendég

#2148 Re: Re:

2015-04-10 14:06

#2111: - Re:  

Ki a fenét érdekel a hülye választásod ?

érintett

2015-04-10 14:09

Most kaptam meg az értesitőt, úgy látszik mostmár mindenki megkapja.

Vendég

2015-04-10 14:26

Az OTP Önkéntes  Nyugdíjpénztár 2014-re 10,27% hozamot számolt el, most mit csináljak? Csődbe vannak?