Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Dodi Weisz

#5551 Ha Bolond dániel Impótens péter Exemnek bejött a Csodaországi Élősködés

2018-05-30 09:45

Csak már látnám hogy Évfolyamelső dániel Impi péter IGAZÁBÓL Élősködik

Csodaország Nyakán !

De még erre sem képes !

Csak a Szerencsétlen , Kivénhedt dániel Bableves iluska Mélytorkát Tzélozta 

+

PS . Sabbat Shalom

.

Dr Mády " Zoltán " : a VDSZ Oboahangszerelője

#5552 Csak a Szerencsétlen , Kivénhedt dániel Bableves iluska Mélytorkát Tzélozta +

2018-05-30 09:50

Évfolyamelső dániel Bilis Impi péter : a jeruzsálemi ügyvédi kamara Évfolyamelső Áljogásza !

dániel Bableves ilona VK-t hagyni kell , hogy az Orális Szekszben Bontakozzon Ki ,

ha már ilyen Szerencsétlen Borjat Ellett , Mint Te !

.

Balodali Fogorvos

#5553 dániel Bableves ilona VK-t hagyni kell , hogy az Orális Szekszben Bontakozzon Ki , ha már ilyen Sze

2018-05-30 09:52

És a Kúrva Protkó Nélkül Is Szopik ?

He ?

Dr Dániel Vackorrrr : Bilis Impi Játékkutyája

#5554 dániel Bableves ilona VK-t hagyni kell , hogy az Orális Szekszben Bontakozzon Ki: a Kúrva Protkó Né

2018-05-30 09:57

A Több mint 74 éve ellenére :

dániel Bableves ilona VK , a Bolond Gazdim Édesanyja SZOPÁSBAN

ÉS BOLSEWIKK OBOÁBAN NUMBERRRR ONE !

Kesztheji Zsuzsika ( Lábam Közt a Muzsika )

#5555 dániel Bableves ilona VK , a Bolond Gazdim Édesanyja SZOPÁSBAN ÉS BOLSEWIKK OBOÁBAN NUMBERRRR ONE !

2018-05-30 09:59

Bilis Impi !

Nyitom az Ablakot !

Fénypostával küldheted a Bableveses  Ribantzot !

Dr Mády Zoltán : Hűséges Orbán Alattvalő

#5556 Kesztheji Zsuzsika ( Lábam Közt a Muzsika )Nyitom az Ablakot ! Fénypostával küldheted a Bableveses

2018-05-30 10:02

Ha a dániel Bableveses Lúvnya Fénykora Leáldozik

Magyarország Jövője Elkezdődik!

Piroska Jóska Hajfai Bakkkmaszkafarmer

#5557 Dr Mády Zoltán : Hűséges Orbán Alattvaló : Magyarország Jövője Elkezdődik!

2018-05-30 10:16

Te Zotya !

Ha te ilyen jól tudod , akkor miért a Túrórudiba

( Bilis dániel Impi Blankolt Makkjának Kalap alatt Péréselt Sajtjának )

vered a Nyálad , hogy Te Pörkölt Sertés " Ügynök " vagy ?

He ?

Zsuzsanna Piroska

#5558 Te Mádi Zotya ! vered a Nyálad , hogy Te Pörkölt Sertés " Ügynök " vagy ? He ?

2018-05-30 10:20

Szerencsétlen Marietta Streit ezeket az ashdódbasznádi Szomszédokat kell  KARIZMATIKUS DEMOKRATINAKÉNT , Kékcicitartósan Tolerálja !

Judit Lipp Sicc

#5559 Szerencsétlen Marietta Streit ezeket az ashdódbasznádi Szomszédokat kell ...

2018-05-30 10:25

... pedig ennek a marietta streit nevű Libának fogalma sincs arról ,

hogy Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter MEKKORAEGYDEMOKRATA !

.

Konstantina Bableves Tomay

#5560 Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter MEKKORAEGYDEMOKRATA !

2018-05-30 10:29

Ki ne tudná mindezeket a Legjobban , mint

Csodaországnak az  Olim Hascsikarói !

.

Óbuda , Eurocenter

#5561 Ki ne tudná mindezeket a Legjobban , mint Csodaországnak az Olim Hascsikarói !

2018-05-30 10:33

IGAZOLÁS !

Konstantina Bableves Tomay !

Ezennel igazoljuk azt , hogy sem a Mády Kecske ,

sem Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter JÜK Áljogász

legalább öt éve a KÖRNYÉKÜNKÖN NEM KÓSZÁLTAK !

Szilárd Gonda

#5562 Ezennel igazoljuk azt , hogy sem a Mády Kecske , sem Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter

2018-05-30 10:36

Ha nem lófrálnak Arrafelé a Karizmatikus Demokraták ,

akkor mivel Múlatják a Demokratikus Napjaikat ?

He ?

.

Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel Bilis Impi Nagytatái és Nagymamái

#5563 A Duna-parton kapott helyet az Ericson egyik legnagyobb k+f központja

2018-05-30 19:13

A Negyedszer is Megválasztott Orbán Viktor Miniszterelnök Úr

azt mondta:

büszkék arra, hogy a Duna-parton a Műegyetem és az ELTE közvetlen szomszédságában kapott helyet az Ericsson egyik legnagyobb k+f központja, Magyarország egyik legkorszerűbb és egyik legnagyobb szerverterme, és az Ericsson innovációs műhelye, az Ericsson garázs is.

.

Dr Mády Zoltán ::: Orbán Miniszterelnök Úr Alázatos Szolgája , Alattvalója

#5564 Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel Bilis Impi Nagytatái és Nagymamái : A Duna-parton kapott helye

2018-05-30 19:20

Az Aljas Kékharisnya Brigantyk figyelmébe !

Az Egykori Aljas Kékharisnya Brigantyk figyelmébe !

A Negyedszer is Megválasztott Orbán Viktor Miniszterelnök Úr

azt mondta:

A magyarok ma már újra elhiszik, hogy többre képesek, mintsem hogy ügyesen lavírozzanak és alkalmazkodjanak; Magyarország ma már nemcsak mer gondolkodni, hanem időnként mer magyarul gondolkodni

,

Dr Mády Zoltán Exkéharisnya Demokrata és Ex- vérbolsewikk impilógus

#5565 Dr Mády Zoltán ::: Orbán Miniszterelnök Úr Alattvalója :A magyarok ma már újra elhiszik, hogy többr

2018-05-30 19:31

A Miniszterelnők Úr kijelentése ellenére az

egykor Ashdódban Élősködő magyar magyar állampolgár

bizonyos Évfolyamelső dániel Impi

nem akar már Főállású Aláiráshamisitó lenni

ITT : AZ ALÁIRÁSHAMISITÓ TOLONGÓBAN !

Szerintem fényes bizonyítéka annak, hogy

"imádott  kékharisnya és vérbolsewikk édesapánk"

totál megzakkant, és diliházban lenne a helye.

Mire veszi  fel ez egyáltalán  a SEGÉLYT ?

Vagy nagyon is (köz)érthető, csak én zakkantam meg...?

.

Antoni Béla Kékharisnyálkodó

#5566 Dr Mády Zoltán Exkéharisnya Demokrata és Ex- vérbolsewikk impilógus:érthető csak én zakkantam meg..

2018-05-30 19:36

Zotya !

Mióta a Fideszben , a Fidesznek Játszol

ez azt jelenti , hogy egyszersmint az Országnak is

ERGO : 

VÉGRE HELYREZAKKANTÁL !

.

Évfolyamelső Dr Dániel Péter

#5567 Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok !

2018-05-30 19:48

A  Miniszterelnökünk tudja, hogy szükség van a nemzeti gondolattal azonosulni képes ifjúságra a jövő életképes Magyarországának megtartásához. Ezzel a tudatos nemzetépítő küzdelmével is ,

engem egykori sikeres elődjére Bethlen István miniszterelnökre emlékeztet.

Köszönet érte.

.

Jóska Piroska Bakkmaszkatenyésztő ill. Tenyészállat

#5568 מתכון לעוף ותפוחי אדמה בתנור עם תבלין פילדלפיה המשדרג את הטעם הקלאסי!

2018-05-30 20:01

Nyugi! Biztosan jó minőségű másolatot kap vissza a tulajdonos.

Majd!!!

Ne itt sivalkodj migráncs nyelven te libsi. Pfúj hess innen.

.

Kesztheji Zsuzsika , Kinek Lába Közt a Muzsika

#5569 Jóska Piroska Bakkmaszkatenyésztő : Ne itt sivalkodj migráncs nyelven te libsi. Pfúj hess innen.

2018-05-30 20:04

Ebből botrány lenne, de lassan már senki nem emeli fel a szavát.

Bilis

#5570 Kesztheji Zsuzsika , Kinek Lába Közt a Muzsika : Ebből botrány lenne,

2018-05-30 20:10

(" Dög " Tér Numero 1 , a Szökökútnál Balra ) már bármit megtehet. Sajnos.

.

M. Kecske Elfti

#5571 A bugyiszámláló liba által irányított Belgyógyászati klinika már bármit megtehet. Sajnos.

2018-05-30 20:17

(" Dög " Tér Numero 1 , a Szökökútnál Balra )

Egy frászt őrizte meg  a szüzességét.

Megy a  vörös dániel szopoda bélséros szobáiba Szobára  !.

M Kecske Elfti

#5572 M. Kecske Elfti : Kestheji Zsuzsika A bugyiszámláló liba

2018-05-30 20:22

Egyszerűen nem tudom és nem is akarom elhinni, hogy az emberi ostobaság ennyire határ¬talan.
Az urat, aki gondolatait megosztotta velem, személy szerint ismerem, eltérő gondolkodásunk ellenére is jó barátom. Valaha (amíg nem vonultam nyugdíjba) állandó ügyfelem volt, és most is elég sokat találkozom vele. A történetet, amit itt leírok, az ő szavai alapján kerekítet¬tem ki teljes cikké, miután felhatalmazott arra, hogy neve köz¬lése nélkül nyilvánosságra hoz¬zam. Az alapgon¬dolat tehát az övé. És teljes hittel, méghozzá fenntartások nélkül közli velem mindezt, annak ellenére, hogy saját bőrén tapasztalja azt a rengeteg rosszat, amivel az Or¬bán-rezsim (több millió szerencsétlen mellett) volt ügyfelemet is megrövidítette.
Bár becsületére legyen mondva – ezt pedig kifejezetten tisztelem benne - általában nem szokása a baloldalra köp¬ködni-fújtatni.
Komolyan tartok attól, hogy a baloldal ilyen esetekben már tehetetlen, nekünk itt már nem sok keresni valónk van...
Vagy mégsem…?

Szóval:

„Szeretve és Mélyen Tisztelt Orbán Viktor, Örökös Miniszterelnök Urunk, Minden Magyarok Szerető és Szeretett Édesapja, Minden Idők Legnagyobb Magyar Nemzetvezére!

Igaz, hogy:

1.) Szinte egyik pillanatról a másikra eltűnt a magánnyugdíj-pénztári megtakarított pénzem, amely - ha Önök meghagyták volna - napjainkban már tetemes hozammal rendelkezne.

2.) Krónikus máj- és hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedek, amelyen csak máj-, illetve has¬nyálmirigy-átültetéssel lehetne segíteni, ha életben szeretnék maradni. És még 2012-ben jegyeztek elő transzplantációs műtétre, amelyet 1016 szeptemberére igazoltak vissza. Az igen hosszú várólista miatt korántsem biztos, hogy túlélem, pedig nagyon szeretném. Úgy vagyok vele, hogy inkább ma is szívesen fizetném az alkalmankénti 300.- Ft (ami az inflációt is figyelembe véve napjainkban is legfeljebb a duplája, azaz 600.- Ft lenne) vizitdíjat is, de legalább akkor nem kellene éveket, legfeljebb pár hetet, esetleg hónapot várnom műtétre.

3.) Lényegesen többe kerül a megélhetésem (még akkor is, ha többször csökkentettek rezsit, és ezért erre csakugyan kevesebbet fizetek), mint a 2010-es kormány- és parlamentváltás előtt, hiszen tetemesen emelkedtek az élelmiszer árak, és komolyan el kell gondolkodnom azon, hogy egyik nap CSAK egyek, a másikon pedig CSAK igyak.

4.) Unokáimnak legalább háromszorosába kerül a beiskoláztatás, mint 2010 előtt (tanköny¬vek, füzetek, taneszközök, stb). Gyerekeim, unokáim szülei maguktól képtelenek előterem¬teni az egyre emelkedő taneszközök költségeit, tehát nekem is erkölcsi kötelességem, hogy ha tudom, anyagilag is segítsem őket. De magam is szegény ember vagyok.

Szeretve és Mélyen Tisztelt Orbán Viktor, Örökös Miniszterelnök Urunk, Minden Magyarok Szerető és Szeretett Édesapja, arra kérem Önt, ne foglalkozzon panaszaimmal, hiszen nem azért írtam: Mindezek ellenére rajongásig szeretem Önt, ágyam felett ott van a falon kirakva az Ön áldott fotója, és minden este elalvás előtt megcsókolom az Ön homlokát, továbbá imádkozom Önért a Végtelen Hatalmasságú és Jóságú Istenhez.
Én mindig, ismétlem és kihangsúlyozom, MINDIG szeretni fogom Önt. Nagyon szeretném, és vágyom arra, hogy Önnek kezet csókoljak! És ha csakugyan nem élném túl a betegsé¬gemet, bízom abban, hogy legalább halálom előtt odavisznek engem, mint haldokló, maga¬tehetetlen beteg embert Önhöz, hogy Önt, mint Édesapánkat kézcsókjaimban részesítsem. Így az Úr színe elé is könnyebben tudnék járulni.

I. (Szent) István királyunk első-, IV. Béla királyunk (a tatárjárás után) második honalapítóink után Ön méltán viselhetné a Harmadik Honalapítói dicső címet!
Mi több, bátran és teljes felelősségem tudatában kijelenthetem azt is, hogy magyar emberek milliói tartják Önt a Legnagyobb Magyarnak!

ISTEN TARTSA MEG ÖNT AZ EMBERI ÉLETKOR LEGVÉGSŐ HATÁRÁIG, FOGLALTAS¬SÉK IMÁBA AZ ÖN ÁLDOTT NEVE!
MAGYARORSZÁGON ÖNÖN KÍVÜL MÁS MINISZ¬TERELNÖK NEM LEHET! EZ A MÉLTÓ¬SÁG EGYES-EGYEDÜL CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG ÖNT ILLETI MEG!

HAJRÁ, MAGYARORSZÁG, HAJRÁ, MAGYAROK!

Maradtam örökös tisztelettel és Hazám érdekében végzett megfeszített munkájáért hálás szeretettel:
X.Y. igaz magyar nyugdíjas, panaszai ellenére is rendíthetetlen Fidesz-szavazó."

Az én megjegyzésem utóiratként: ismerősöm itt leírt gondolatvilága - enyhén szólva – tö¬mény bornírtság az egész, úgy, ahogy van.

Oszt’ jónapot.

Aljas Kékharisnya Brigantyk

#5573 Egyszerűen nem tudom és nem is akarom elhinni, hogy az emberi ostobaság ennyire határ¬talan.

2018-05-30 20:24

Nem olvasunk Mádi Kecskét !

Mády Kecske

#5574 Aljas Kékharisnya Brigantyk : Nem olvasunk Mádi Kecskét !

2018-05-30 20:31

Sajnos, nem érzik magukat  mazochistának.

De úgy is mondhatnám, hogy nincs betegségtudatuk.

Szívvel-lélekkel (úgy értem, ostobával mindkettőt) teszik, amit csinálnak.

És szent meggyőződésük,

hogy ez az egyedüli üdvözítő magatartás.

Halálos ágyukon is az lenne a kívánságuk,

hogy utolsó erejével hadd smárolhassák le  az évfolyamelső bilis  jük áljogász valagát.

Nos, az ilyenekkel mit lehet kezdeni?

Zac David

#5575 Aljas Kékharisnya Brigantyk : Nem olvasunk Mádi Kecskét !

2018-05-30 20:32

birka-iskola
Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt a iskola.