Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

#9151 Re:

2012-03-21 16:33

#9149: Antiorbán -

A káromkodásod emlékeztet valakire.

Antiorbán

#9152 Re: Re:

2012-03-21 16:39

Lukrécia

#9153 Re: Re: Re:

2012-03-21 17:12

#9152: Antiorbán - Re: Re:

Kire-kire? Hát a büdöskomcsizóra. Még kettőt elhintessz egy mondatban és kísértetiesen rá hasonlítassz. Nem akarod felfedni inkognitódat? Mármint koribbi nicknevedet?

Szerénke

#9154 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-21 19:04

#9153: Lukrécia - Re: Re: Re:

Hali, Szegénykém, végeztél? Lehet, ma nem kell álomba ringatni Téged sem?  - Az pedig sikerült, kösz.

Lukrécia

#9155 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-22 08:39

#9154: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK!

Hali!

Este úgy éreztem magam, mint akin végigdöngetett az úthenger. Bedőltem ágyikómba, reggel 6-ig kómában voltam. Este 9 tájban csendesedtem el, de arra nem emlékszem, hogy került a fejem közelebbi kapcsolatba a párnával. Nem mondom, hogy teljesen ki vagyok aludva, az egészséges fáradtság végig meglesz, míg minden a helyére nem kerül. Most megyek kicsit talicskázni, majd 1-2 óra múlva benézek. Szia

Vilmos

#9156 MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-22 12:11

HA SZÓLTÁL VOLNA SEGÍTEK TALICSKÁT TOLOGATNI, MI TOLSZ BENNE LUKRÉCIA?? HOLNAP HOLNAPUTÁN SZABADNAPOS LESZEK, MOST MEGYEK MELÓZNI. ÍRTAM TEGNAP IS. MA VISZONT CSAK ÉJJEL LESZEK ITT.
Lukrécia

#9157 Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-22 15:05

#9156: Vilmos - MI EZ A HALLOTTAS HÁZ????? 

Tüzifát hordok a helyére. Már szép mennyiséggel készen vagyok, de még ugyanennyi visszavan. Szépen, lassacskán, öregesen megcsinálom, majdcsak végére érek. Tornából felmentett voltam, úgyhogy nem hajszolom halálb magam.

Szerénke

#9158 Re: Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-22 20:22

#9157: Lukrécia - Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

Részvétem.  Megkaptam a küldeményedet, télleg nem rossz, - még csak adjanak tippet OV-nak. - Én is dolgoztam, először is átadtam apám húgának egy szatyor diót, ami megpucolva 2 kg lett. Holnap kimegyek a telekre Velük, nekik is ott van mellettünk. Tavaly egy darázsfészek lett a konyhaablak és a zsalugáter között. Nem volt kinyitva az az ablak szerintem soha, mert apám csinált oda egy beépített asztalt, ami tele volt pakolva a dolgaival, attól meg nem lehetett  befelé nyitni. A férje majd levakarja onnan, hátha a királynő nem ott telelt ki. Szépen kitakarítok, oszt' jó estét lesz. Láttam ma repkedni egy darazsat v. méhet? 12 éves koromban vagy 10 db összecsipkedett, mert bebújtam a méhkaptár alá a focilabdámért a nagyszüleimnél. Pusz.

Melós

2012-03-22 21:21

Szerintetek miért csinálja ezt orbán velünk amit csinál? Miért adóztat agyon bennünket miért fojtogatja azokat, akik a legszarabb munkát végzik? Én értem, hogy egy fizika munkás nem keres sokat mivel könnyen pótolható nem kell 30 éves koráig tanulnia stb stb. De nem elég szopás nekünk az, hogy a főnökünk belénk tőrli a lábát, agyondolgoztat minket? Miért nem kaphatja meg a szegény ember azt a boldogságot, hogy hazavihetné a nettó 100000 ft ját a minimálbéres meg a nettó 80000 ft ját? Úgy gondolom ez nem lenne nagy kérés, mivel azért megdolgozik az ember nem csak úgy kéri a semmiért.

Én nem irigykedek a milliókat keresőkre, de akkor mi, a pór nép is megérdemelnék a nettó 100000 ft ot. Orbán mindig azt rinyálja, hogy nem szabad a munka becsületét és a teljesítményt bűntetni, pedig ő azt teszi mert nem tisztességes a pénzelosztás.

munkanélküli

#9160 Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-22 22:22

Mindannyian tudjuk, hogy a szakmunkások és a segédmunkások is kétszer annyit keresnek, mint amennyit papíron. De az sem olyan összeg, amit nélkülözni tudna, mert azért a 180.000 Ft-tól sem zavarodik meg annyira, hogy még a NAV-nak is fizessen belőle. Ha már viktátor a vállalkozásokat támogatja állítólag, akkor miért nem jelenteti velük be őket tisztességesen. Éppen itt van mellettem egy villamosmérnök, doktorandusz hallgató, aki a zöldséges piacon melózik feketén, 200.000 bruttó nélküli nettóért éjjelente és hétvégeken.  Idén, ha végez, Bécsbe megy dolgozni egy ismerős építési vállalkozóhoz segédmunkásnak, kb.500 ezerért. Fűzöm, hogy várja ki Schmitt Paja bá' kirúgását.  - Igazán jó ötlet volt érettségi után 8 évet tanulnia. Az a vállalkozó pedig már 17 éve ott dolgozik és felettébb jól áll anyagilag, szakmunkás végzettségű.            ( Bizonyítvány ide, vagy oda: van, ahol a dolgozó embert is megfizetik.)

egy baloldali

#9161 Van ilyen is...

2012-03-23 00:41

A fiam 18 évet tanult azért, hogy repülőgép pilóta legyen. A lányom 20 évet, azért, hogy szakorvos legyen (tüdő), majd további 2+2-őt azért, hogy belgyógyász+altatóorvos legyen ő mindent kitűnő eredménnyel, a fiam jó és jeles eredménnyel. Azért ez nem semmi!!! A fiam itthon kereshetne 1,3 millió ft bruttót, Szenegálban 2,5 millió bruttót keres, a lányom pedig 400 ezer bruttót keres a Tüdőszanatóriumban. A férje ismert ügyvéd, ő keres 2 millió nettót és tanult érte 2 évvel többet, mint Orbán Viktor, legalább ők egálon vannak. Én, mint kényszervállalkozó keresek, ha van munkám 8-10 ezer bruttót, amiből befizetem a szakmunkás minimálbér utáni járulékokat. A havi nettóm átl. 110-120 ezer ft. Persze engem támogatnak a gyermekeim, amit javasolt nekik Orbán úr.

egy Gyurcsány-rajongó

#9162 "AKI LÓNAK ÁLL, AZ HÚZZON" !!! (Orbán Viktor, a dolgos KISZ titkár)

2012-03-23 01:37

A fenti hsz-eket összegezve nyugodtan kijelenthető, hogy a diplomások húznak el innen, mint a vadludak. Remélhetőleg a villamosmérnök ifjú is megtalálja helyét a világban és nem Dr XY segédmunkásként melózza végig az életét, még akkor sem, ha a bérezése nem hangzik rosszul. Gondolom legalább vill.szerelő lehetne, na de ha ismerősötök a vállalkozó, akkor biztosan jól alakul a sora. A fiatal szakmunkások előtt szintén nyitva az országhatár, erre én is tudok példát az egyik szakács írben, a másik szobafestő Tenerifén. 400 körül keresnek, de olcsóbb a megélhetés és a lakhatás, mint itthon és a feleségek is dolgoznak, bár nem mindig, de havonta a 150 ezret megkeresik és 2 szobást 110 ezerért bérelnek... és mennyivel jobb ott a klíma... mármint Tenerifén... szeretnek ott élni.

Vilmos

#9163 Re: Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-23 02:11

#9157: Lukrécia - Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

MONDTAM, HOGY SZABINAPOS LESZEK KÉT NAPIG, MENTÜNK VOLNA SEGÍTENI SZIVESEN ÉS MENNÉNK IS SZERINTEM AZ "EGY BALOLDALI" IS JÖNNE ÉS ÖSSZE TALICSKÁZZUK NEKED. ÉN NEM VOLTAM FELMENTVE TORNÁBÓL, KARATÉZTAM DZSUDÓZTAM DE CSAK HOBBI SZINTEN.  A SZOMSZÉDBAN LAKOTT EGY NEHÉZATLÉTA EDZŐ AZ HUZOGATOTT IDE ODA. MÉG VIVTAM IS TINIKOROMBAN, DE AZ NEM TETSZETT. VIGYÁZZ MAGADRA, LÁTOM A "TESTVÉRED" IS DOLGOZIK HOLNAP. NA MAJD TÁN LEGKÖZELEBB ÖSSZEFUTUNK.                                                                                                                                              ÉN IS MEHETTEM VOLNA AZ IREKHEZ MELÓZNI, DE NEKEM A JATTAL ÖSSZEJÖN AMI NEM SOK, DE ELÉG ÉS ÉN ITT SZERETEK ÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SZÜLEIM IDŐS NYUGDÍJASOK ÉS ÉN VAGYOK AZ EGY SZEM GYEREKÜK, JÓ NAGY HÁZUNK VAN ELFÉRÜNK BENNE.  UGYAN ELVÁLTAM DE VAN EGY LÁNYOM, DE AZ ANYJA LEVITTE VIDÉKRE ÉLNI MÉG KISLÁNYKÉNT ÉS OTT MARADTAK. AZ ÖNKORMÁNYZATNÁL DOLGOZIK ÉS A FÉRJE VILLANYSZERELŐ. NEKI ELÉG SOK MUNKÁJA VAN, MERT CSAK Ő MER FÖLMÁSZNI AZ OSZLOPOKRA AZON A KÖRNYÉKEN ÉS MINDENHOVÁ ŐT HIVJÁK.   JÓ ÉJT, SZERÉNKÉNEK IS PUSZ.

Vilmos

#9164 Re: Van ilyen is...

2012-03-23 02:17

#9161: egy baloldali - Van ilyen is...

HELLO, ITT VOLTAM MAJD HÍVLAK. VALAMIKOR DU. FÖLKELEK REMÉLEM. MOST MÁR KIJÓZANODTAM A SÁNDOR-JÓZSEFEKBŐL, ITT A FÉLORSZÁG SÁNDOR-JÓZSEF-BENEDEK KOMOLYAN.  AZT MONDTA A FŐNÖK, HOGY 20 %-KAL TÖBB VOLT A FORGALMUNK A HÉTEN EDDIG. MOST KÉT SZABINAPOM LESZ, AMI MARHÁRA RÁM IS FÉR.  SZIA, JÓ ÉJSZAKÁT.

egy nyitott szemmel járó

#9165 Re: Mo. a diplomások országa.

2012-03-23 08:46

#9159: Melós -

Már elnézését, de nem igen hiszem, hogy érti, amit leírt. A fizikai munkás kivel pótolható könnyen? A fenti kommentekből is kitünik, de ezt azért anélkül is illő volna tudnia, hogy nálunk Dunát lehetne rekeszteni a diplomásokkal. Persze az NAGY SZÉGYEN, hogy éppen velük pótolhatók könnyen a "melósok".  Már rengeteg fiatal magyar szakmunkás külhonban dolgozik (ezt a környezetemből tudom), amit jól tesznek.  - Egyébként Orbántól pedig tisztességet várni - enyhén szólva is - blődség.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-03-23 08:56

Melós

#9167 Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-23 09:05

#9160: munkanélküli - Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

Elhiheted vannak itt munkanélküli szakmunkások sőt diplomások is. Nem olyan egyszerű ám a szakmunkába se elhelyezkedni ne hogy azt hidd. 1 ember helyére egész falvak városok állnak sórba minden munkahelyen. Ráadásul munkahelyek szünnek meg, a legtöbb önhibáján kívül mert hitelt vesznek fel fejlesztésre, bővítésre, mert elhiszik orbán maszlagát, hogy majd támogatják őket. Nem akarom bántani a cégvezetőket, de egy tanult okos embernek lehetne annyi esze, hogy orbánnak nem hisz. A külföldi munkavégzésről meg annyit, hogy nem olyan egyszerű kijutni van aki nem tud, mert nem tud kimenni még annyi pénze sincs hogy kijusson. Ne fűzzed az ismerősöd nem lehet abba sem bízni, hogy letudjuk váltani orbánt ezek annyira befészkelték magukat az utolsó kis fészekbe is magukat, hogy elég lesz őket kicibálni onnan. És ha nem lesz leváltva, akkor munkanélküli marad? Nem hallottátok, hogy még a parlamentben is erőszakkal kivihetik a szidkozódó képviselőket? Ez már a diktatúra közepes foka. Őszintén én már nem csodálkoznék rajta ha az utcán orbánt szidókat lecsuknák. Egyébként én nem védem az mszp-t de ott legalább mindenki megkapta a jussát. A minimálbér se volt adóztatva, nem volt ekkora árok gazdag és szegény között, nem irigykedtek annyra az emberek. Környékemen is vannak gazdagok akik építkeznek jobbra balra van akinek meg ma holnap össze dől a háza. Hát nézze meg az ember erre ne irigykedjen valaki? Ez az új magyarország a csóró annyit is ér a milliomos meg kapott gyönyörű adócsökkentéseket. Köszi orbán műved értékelése 1 es 20% ot se éri el tessék lemondani. A villádat meg a verdáidat tessék beszólgáltatni a végrehajtónak. Ha egy autógyárban valaki ekkora károkat csinálna mint orbán az országban {tehát elkurná még azt is ami kész volt} a házát vinné a végrehajtó és lehet még fejbe is lőnék úgy diszkréten egy erdőben. Persze orbánék halálát nem kíváom deegy kis végrehajtás nem ártana a vagyonában.

Szerénke

#9168 LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-23 10:12

Jó reggelit!  Én még nem hallottam 8 fejű sárkányról, persze én olyan sokmindenről lemaradtam az életben... ezért is kérdezlek Téged: Te hallottál 8 fejű sárkányról? Majd, légy szíves, kérdezd meg az unokáidat, hátha valami "újhullám".  Pusz.

Lukrécia

#9169 Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-23 11:09

Lukrécia

#9170 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-23 11:11

#9168: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! 

Szia, Szerénke! Én sem láttam még 8-fejűt, igaz, 7fejűt is csak a mesekönyvekben. A 8 fej már nagyon torzszülemény lehet.

Én most nagyon keveset vagyok fent a fórumon, mert tatarozás van nálam, amivel holnap végez a festő. Utána belevetem magam a húsvéti nagytakarításba. A jövő téli tüzifát is most termeltük ki, a 60-70 %-át már helyére raktam. Még kb. 8 köbméter fa nincs felhasogatva és helyretéve. Nem félek a következő téltől, én nem fogok fázni, csak erőm legyen felhordani és pakolni a kandallóba. Az időjárás csodás, már fürdőruhában vannak kint sokan. Én még nem vagyok ilyen merész.

Ma hajnalban a favágó barátomnak sütöttem 2 tepsi pogácsát, mert a feleségének lesz délután szülinapi bulija és ezzel beszállok. Barátomat 52 éve ismerem, még együtt homokoztunk kiskorunkban a Balcsi partján. Mióta vidéki vagyok, nem csak lejáró nyaraló, azóta még többet találkozunk, mint régen, nyaranta. Az ő felesége 10 éve halt meg 50 évesen, az én férjem tavaly. Neki már új családja van, de a barátságunk a régi. Olyat nem tudok kérni tőle, hogy ne jönne első szóra, de ha ő kérne tőlem, ugyanazt kapná vissza. Ez az igazi barátság.

Valaki megint tüzet rakott a környéken, mert 4 tűzoltóautó száguldott végig 1000-el, most meg a rendőrség. El is köszönök, mert meg kell nézni, mi törtnt. Megnézem, hol szállt fel az indián tűzjel.

Pusz.

Melós

#9171 Re: Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-23 12:28

Lukrécia
Vendég

#9172 Re: Re: Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-23 12:33

#9171: Melós - Re: Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat??? 

Hát azt, hogy Orbánék vagyonának eredetét egyszer valaki megvizsgálja.

Melós

#9173 Re: Re: Re: Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

2012-03-23 12:51

#9172: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Ezek a tetvek miért keresnek milliókat???

Meg lehet azt vizsgálni, ne hogy azt hidd hogy nem. De én annak is örülnék, ha ki basznák már a vezetői székből.

Szerénke

#9174 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-23 12:55

#9170: Lukrécia - Re: LUKRÉCIÁNAK!

A qrva életbe, de meleg van itt.  Ki a francnak van kedve takarítani? bármikor, ha ideértünk mindig álmos lettem. Ez egy déli fekvésű partoldal, mögötte erdő, a völgyben mező, szemben pedig a váci fegyház, azt hiszem a Duna parton van, legalábbis innen úgy látszik. (Majd intézünk OV-nak ott egy emeleti lakosztályt, és, aki akar, innen integethet neki.) Ezek a tetves kisdarazsak beszállingóztak a zsalu résein, mert békén vótak hagyva, most a Jóska lekaparja, mert addig oda nem megyek, pedig asszondja nincs benne semmi, - nekem mindegy mit mond.  A Húgi meg azt mondja, hogy most nem is szabad tüzelni, legalábbis a tűzzel játszani.  - Akkor hát búcsú, majd viszek vásárfiát, kis GYF-eket mézeskalácsból. Pusz.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-03-23 12:56