Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9157 Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-22 15:05

#9156: Vilmos - MI EZ A HALLOTTAS HÁZ????? 

Tüzifát hordok a helyére. Már szép mennyiséggel készen vagyok, de még ugyanennyi visszavan. Szépen, lassacskán, öregesen megcsinálom, majdcsak végére érek. Tornából felmentett voltam, úgyhogy nem hajszolom halálb magam.

Válaszok

Szerénke

#9158 Re: Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-22 20:22:40

#9157: Lukrécia - Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

Részvétem.  Megkaptam a küldeményedet, télleg nem rossz, - még csak adjanak tippet OV-nak. - Én is dolgoztam, először is átadtam apám húgának egy szatyor diót, ami megpucolva 2 kg lett. Holnap kimegyek a telekre Velük, nekik is ott van mellettünk. Tavaly egy darázsfészek lett a konyhaablak és a zsalugáter között. Nem volt kinyitva az az ablak szerintem soha, mert apám csinált oda egy beépített asztalt, ami tele volt pakolva a dolgaival, attól meg nem lehetett  befelé nyitni. A férje majd levakarja onnan, hátha a királynő nem ott telelt ki. Szépen kitakarítok, oszt' jó estét lesz. Láttam ma repkedni egy darazsat v. méhet? 12 éves koromban vagy 10 db összecsipkedett, mert bebújtam a méhkaptár alá a focilabdámért a nagyszüleimnél. Pusz.

Vilmos

#9163 Re: Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

2012-03-23 02:11:30

#9157: Lukrécia - Re: MI EZ A HALLOTTAS HÁZ?????

MONDTAM, HOGY SZABINAPOS LESZEK KÉT NAPIG, MENTÜNK VOLNA SEGÍTENI SZIVESEN ÉS MENNÉNK IS SZERINTEM AZ "EGY BALOLDALI" IS JÖNNE ÉS ÖSSZE TALICSKÁZZUK NEKED. ÉN NEM VOLTAM FELMENTVE TORNÁBÓL, KARATÉZTAM DZSUDÓZTAM DE CSAK HOBBI SZINTEN.  A SZOMSZÉDBAN LAKOTT EGY NEHÉZATLÉTA EDZŐ AZ HUZOGATOTT IDE ODA. MÉG VIVTAM IS TINIKOROMBAN, DE AZ NEM TETSZETT. VIGYÁZZ MAGADRA, LÁTOM A "TESTVÉRED" IS DOLGOZIK HOLNAP. NA MAJD TÁN LEGKÖZELEBB ÖSSZEFUTUNK.                                                                                                                                              ÉN IS MEHETTEM VOLNA AZ IREKHEZ MELÓZNI, DE NEKEM A JATTAL ÖSSZEJÖN AMI NEM SOK, DE ELÉG ÉS ÉN ITT SZERETEK ÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SZÜLEIM IDŐS NYUGDÍJASOK ÉS ÉN VAGYOK AZ EGY SZEM GYEREKÜK, JÓ NAGY HÁZUNK VAN ELFÉRÜNK BENNE.  UGYAN ELVÁLTAM DE VAN EGY LÁNYOM, DE AZ ANYJA LEVITTE VIDÉKRE ÉLNI MÉG KISLÁNYKÉNT ÉS OTT MARADTAK. AZ ÖNKORMÁNYZATNÁL DOLGOZIK ÉS A FÉRJE VILLANYSZERELŐ. NEKI ELÉG SOK MUNKÁJA VAN, MERT CSAK Ő MER FÖLMÁSZNI AZ OSZLOPOKRA AZON A KÖRNYÉKEN ÉS MINDENHOVÁ ŐT HIVJÁK.   JÓ ÉJT, SZERÉNKÉNEK IS PUSZ.