Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy baloldali

#9161 Van ilyen is...

2012-03-23 00:41

A fiam 18 évet tanult azért, hogy repülőgép pilóta legyen. A lányom 20 évet, azért, hogy szakorvos legyen (tüdő), majd további 2+2-őt azért, hogy belgyógyász+altatóorvos legyen ő mindent kitűnő eredménnyel, a fiam jó és jeles eredménnyel. Azért ez nem semmi!!! A fiam itthon kereshetne 1,3 millió ft bruttót, Szenegálban 2,5 millió bruttót keres, a lányom pedig 400 ezer bruttót keres a Tüdőszanatóriumban. A férje ismert ügyvéd, ő keres 2 millió nettót és tanult érte 2 évvel többet, mint Orbán Viktor, legalább ők egálon vannak. Én, mint kényszervállalkozó keresek, ha van munkám 8-10 ezer bruttót, amiből befizetem a szakmunkás minimálbér utáni járulékokat. A havi nettóm átl. 110-120 ezer ft. Persze engem támogatnak a gyermekeim, amit javasolt nekik Orbán úr.

Válaszok

Vilmos

#9164 Re: Van ilyen is...

2012-03-23 02:17:40

#9161: egy baloldali - Van ilyen is...

HELLO, ITT VOLTAM MAJD HÍVLAK. VALAMIKOR DU. FÖLKELEK REMÉLEM. MOST MÁR KIJÓZANODTAM A SÁNDOR-JÓZSEFEKBŐL, ITT A FÉLORSZÁG SÁNDOR-JÓZSEF-BENEDEK KOMOLYAN.  AZT MONDTA A FŐNÖK, HOGY 20 %-KAL TÖBB VOLT A FORGALMUNK A HÉTEN EDDIG. MOST KÉT SZABINAPOM LESZ, AMI MARHÁRA RÁM IS FÉR.  SZIA, JÓ ÉJSZAKÁT.