Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#9168 LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-23 10:12

Jó reggelit!  Én még nem hallottam 8 fejű sárkányról, persze én olyan sokmindenről lemaradtam az életben... ezért is kérdezlek Téged: Te hallottál 8 fejű sárkányról? Majd, légy szíves, kérdezd meg az unokáidat, hátha valami "újhullám".  Pusz.

Válaszok

Lukrécia

#9170 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-23 11:11:24

#9168: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! 

Szia, Szerénke! Én sem láttam még 8-fejűt, igaz, 7fejűt is csak a mesekönyvekben. A 8 fej már nagyon torzszülemény lehet.

Én most nagyon keveset vagyok fent a fórumon, mert tatarozás van nálam, amivel holnap végez a festő. Utána belevetem magam a húsvéti nagytakarításba. A jövő téli tüzifát is most termeltük ki, a 60-70 %-át már helyére raktam. Még kb. 8 köbméter fa nincs felhasogatva és helyretéve. Nem félek a következő téltől, én nem fogok fázni, csak erőm legyen felhordani és pakolni a kandallóba. Az időjárás csodás, már fürdőruhában vannak kint sokan. Én még nem vagyok ilyen merész.

Ma hajnalban a favágó barátomnak sütöttem 2 tepsi pogácsát, mert a feleségének lesz délután szülinapi bulija és ezzel beszállok. Barátomat 52 éve ismerem, még együtt homokoztunk kiskorunkban a Balcsi partján. Mióta vidéki vagyok, nem csak lejáró nyaraló, azóta még többet találkozunk, mint régen, nyaranta. Az ő felesége 10 éve halt meg 50 évesen, az én férjem tavaly. Neki már új családja van, de a barátságunk a régi. Olyat nem tudok kérni tőle, hogy ne jönne első szóra, de ha ő kérne tőlem, ugyanazt kapná vissza. Ez az igazi barátság.

Valaki megint tüzet rakott a környéken, mert 4 tűzoltóautó száguldott végig 1000-el, most meg a rendőrség. El is köszönök, mert meg kell nézni, mi törtnt. Megnézem, hol szállt fel az indián tűzjel.

Pusz.