A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!

A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!! / Közlemények / FRISS INFORMÁCIÓK - KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐ AKCIÓRA / Hozzászólások

Vendég

2017-01-29 16:15

Köszönöm a sok munkádat! Látod, miért nem értek rá a tavaszi konferenciára? Helyette volt ápr8-án devizahiteles oktatás nekik, ahogy írtad!
Na, tudjuk, hogy mi mentettük meg Államunkat a csődtől - a forint elleni spekulációval finanszírozták. /finanszírozzák. AIG, IMF . szerintem mindent tudunk.Viszont én úgy gondolom, ideje, hogy az ebből elegánsan kimaradt elit és a 180-on végtörlesztett politikusok vegyék át a stafétát! Finanszírozzák ők tovább az országot, ha akarják, vagy vessenek véget Magyarország zsarolhatóságának. Tudom, megtaláljuk a módját, hogy véget vessünk ennek a gyilkos játszmának.

Vendég

#2 Devizahiteles téma

2017-01-29 20:07

Bocsánat, de nem tudom, mi a teendő, nem ismerem ki magam itt a petícióban, elnézést!

Ha lehetne egy kis útmutatás, külön e-mailben, gyengébbek kedvéért!!!!

Imre Pál  .....

Vendég

#3 Devizahiteles téma

2017-01-30 14:28

Sajnos én sem tudom mi a teendő!!!Egy útmutató e-mailt ha kaphatnánk nagy segítség lenne. Szívesen közreműködnék a szervezésben.Köszönettel:Marika

Vendég

2017-02-15 09:19

Kedves Józsi!
Továbbra is aláírója maradok a peticiónak, mert nem engedhetjük a biróságok jelenlegi gyakorlatát fenntartani.